Candy Crush

Er zijn van die spelletjes die eigenlijk irritant zijn maar die je toch blijft spelen, omdat het stiekem toch wel leuk is. Zo’n spel is Candy Crush. Ik had er al meer overgelezen maar ik durfde er niet aan te beginnen. Had ik dat nou ook maar niet gedaan, het is zooooo verslavend!

mzl.rvzapvlv.480x480-75

Het spel lijkt op Bejeweled , waarin je rijen van drie diamanten moet maken, alleen moet je nu rijen maken van drie tot vijf snoepjes. Daarnaast krijg je verschillende doelen zoals, vakken leeg spelen, een score halen of binnen een minuut een bepaald aantal punten halen.
Hoe verder je komt, hoe moeilijker het je wordt gemaakt.

Een verbeterpuntje in het spel zou voor mij zijn, dat er geen connectie zou zijn tussen het spel en Facebook. Ik heb dit dan ook zoveel mogelijk uitstaan. Ook wil het spel je over halen om bepaalde acties te kopen. Hoe moeilijk de levels ook soms zijn, dit is niet nodig. Ook zonder deze acties zijn de levels te behalen.

Ik zit nu vast in level 33 en hoewel ik zeg, dat ik echt niet meer verder speel, blijf ik het proberen. Er zijn in totaal 165 levens dus voorlopig hoef ik mij niet te vervelen!

Liefs, Sarina

16 Reacties op: “Candy Crush

  1. Haha, dit spel is inderdaad errug verslavend! Ik zit momenteel in level 29 en op de één of andere manier lukt het me niet om deze uit te spelen… blijf vaak met 1 vakje over :?

    Een fijne dag!
    liefs Insoon

  2. Ik kan je een hand geven op dit gebied. Inmiddels zit ik ruim in de zeventig qua level (weet het niet precies meer) maar elke keer als ik weer vast loop, denk ik: “Ik doe het niet meer, klaar, over!” En toch start ik het even later weer op. Verslavend dus.

  3. Herkenbaar! Ik hang al twee weken vast bij level 65, ben nu op zo’n punt dat ik het misschien op wil geven want het wordt irritant.. hoe dan ook erg verslavend!

  4. ik speel het zelf niet want hou niet van spelletjes maar word ondertussen wel rete knettergek van de rest hier want die spelen het allemaal wel hahaha

Reacties gesloten.