Review: Naztech N3050 FM-Zender & Autohouder

Nu ik een telefoon heb met een goed navigatiesysteem erop, gebruik ik deze ook regelmatig, want ik heb namelijk 0,0 richtingsgevoel dus een navigatiesysteem vind ik een geweldige uitvinding. Maar dat is het wel fijn als ik de navigatie wel veilig kan gebruiken dus kocht ik de Naztech N3050 FM-Zender & Autohouder .

Naztech N3050 FM-Zender & Autohouder

Wat doet de houder?

Naztech’s N3050 Audio-zender is een universele auto-houder die een mobiele telefoon, muziekspeler of GPS-apparaat vasthoudt en je kunt deze meteen opladen en tegelijkertijd muziek luisteren of telefoongesprekken voeren via de autoradio.  De houder heeft een draaimogelijkheid, zodat de houder veilig te gebruiken is in de portret- of landschapstand. De N3050 Universele Audio-zender is binnen enkele minuten eenvoudig te installeren zonder gereedschap en is geschikt voor alle auto’s.

Wat zit er in de verpakking?

In de verpakking zit dus de houder. Deze zit in twee delen in de verpakking maar is gemakkelijk in tot één geheel te installeren. Daarnaast zit er een gebruiksaanwijzing bij en een micro USB-oplaadkabel. Helaas, paste de laatste niet op mijn iPhone. Ik gebruik dus een eigen oplaadkabel.

Naztech N3050 FM-Zender & Autohouder

Hoe bevalt de houder?

De houder is vrij groot en wordt vastgehouden ( en de telefoon wordt opgeladen door) de aansteker van de auto en deze zit in mijn auto helaas op een lastige plek. Dus ik moest de houder een beetje buigen en vormen maar dit werkt allemaal flexibel en de houder was dan ook gemakkelijk te installeren. Mijn telefoon wordt goed vastgehouden en je kunt je telefoon goed zien terwijl je aan het rijden bent.

Ik kan dus veilig op de plek van bestemming komen terwijl ik geniet van een fijn stukje muziek.

De  Naztech N3050 FM-Zender & Autohouder is te koop bij Mytrendyphone.nl voor €34,95

Liefs, Sarina

5 Reacties op: “Review: Naztech N3050 FM-Zender & Autohouder

  1. Ik heb een houder van brodit, iets duurder maar zeker de moeite waar! Misschien ook maar eens een review over schrijven, goed idee! :)

  2. Ik heb een universele houder voor mijn telefoon van de Action. Heb er ook nog één (een kleinere) van de Big Bazar, maar die voldeed niet helemaal. Deze houders hebben verder alleen geen extra functies, maar dat heb ik ook niet echt nodig aangezien mijn radio gewoon een bluetooth verbinding kan maken. :)

Reacties gesloten.