De-Hema-Wibra-Zeeman-Shoplog

Soms heb je van die middagen dat welke winkel je ook binnenloopt, je met een zak met koopjes naar buiten komt. Gisteren was zo’n dag. Tijd voor een shoplog!

Hema:

hema

Deze kaarten kocht ik bij de Hema. Ik vond ze meteen leuk en ik zal ze ook graag zelf in de brievenbus vinden.

IMG_0062

Maar ik liep natuurlijk met nog meer de Hema uit. De cadeaubonnen die ik kreeg, wil ik graag gebruiken voor handdoeken die ik alvast kan sparen voor mijn uitzet.

Ik begin met witte handdoeken, daar kan ik later nog elke kleur bij kopen. De Hema heeft ook zijn beautylijn vernieuwd en daarom kocht ik de nieuwe foaming showergel, waar ik erg benieuwd naar ben en nam ik dagcrème en een gezichtsmasker in een tube mee. Ook was ik toe aan nieuwe mascara dus die verdween ook in het mandje. De handcrème die ik kocht staat niet op de foto.

Wibra:

IMG_0067

Bij de Wibra was er een hoop in de uitverkoop en ik kocht ik dus een broek met dierenprint voor maar 5 euro. Ook was het briefpapier in de uitverkoop en kocht ik masking tape. Alsof ik nog niet genoeg tape heb. Ook een rol ducktape en lint met de tekst: “congratulations” gingen mee naar huis.

Zeeman:

IMG_0071

En bij de Zeeman bevatte de nieuwe collecties allemaal fijne lentekleuren. Voor nog geen 25 euro heb ik een fijn setje voor de lente en voor 4 euro heb ik er ook nog een fijne sjaal bij. Aangezien ik vast nog wel meer kleren nodig heb voor de lente is het nu fijn om een koopje te hebben.

Ik ben weer helemaal happy!

11 reacties op “De-Hema-Wibra-Zeeman-Shoplog

 1. Leuke spulletjes allemaal!
  Ik kocht laatst ook een bus doucheschuim van Hema (roze) Het lijkt een beetje op Rituals…schuimt ook best lekker, maar heb toch liever Rituals. Al koop ik dat niet voor mezelf meestal 😉
  Leuke kleurtjes van Zeeman. Ik kom er eigenlijk nooit. Leuk sjaaltje ook zo te zien! Het linkerstofje is van een shirtje met die bloemetjes?

 2. Leuke dingen gekocht bij de Wibra .. ik was er ook van de week maar hier geen tape, helaas. Ik heb, buiten babydingen, nog nooit kleding gekocht bij Zeeman .. hoe is die kwaliteit ?
  Maar al met al heb je lekker gewinkeld 🙂

  gr Elise

 3. Leuke aankopen hoor! Ik heb toevallig gisteren bij de Hema ook 2 van die foams gekocht, vanochtend eentje uitgeprobeerd en ik ben fan hoor! Bij de Zeeman kom ik eigenlijk heel weinig, misschien toch maar weer eens een keertje binnenlopen…

 4. Leuk om zo met korting van alles bij elkaar te shoppen 😉 De kleren die je hebt gekocht bij Zeeman ziet er vrolijk uit met die kleurtjes. En hoe is die foaming showergel? Lijkt dat ‘n beetje op Rituals?

Reacties zijn gesloten