Saar

Saar

 

Hoi en wat leuk dat je wat meer over mij te weten wilt komen!

Mijn naam is Sarina en ik ben sinds 2009 blogger op Zosaar.nl. Mijn blog-carrière begon ik al in 2006 maar ik kon nooit het goede plekje vinden waar ik mezelf als blogger nou echt thuis voelde. Op Zosaar.nl voel ik me wel thuis. Dit is echt mijn plekje, mijn blog, een klein stukje Sarina op het grote internet.

Ik heb het altijd al leuk gevonden om te schrijven en graag laat ik iedereen lezen wat ik heb geschreven. Daarom vind ik bloggen ook zo leuk om te doen.

Mijn interesses zijn nogal breed en dat vind je dan ook terug op Zosaar.nl. Ik ben zelf dol op creatief bezig zijn en surf graag rond op het internet op zoek naar inspiratie om die te delen met mijn lezers. Ook laat ik graag mijn creaties zien en vertel ik hoe het gemaakt zijn.

Naast creatief bezig zijn, ben ik ook dol op herinneringen vastleggen, door middel van foto’s. Mijn digitale fotocamera is één van mijn beste vrienden en de camerafunctie op mijn iPhone krijgt weinig rust. Naast dat ik al meerdere jaren de foto’s verwerk door middel van Project Life, laat ik op mijn blog graag mijn mooiste foto’s zien.

Wanneer je de header van mijn blog heb gezien, zou je denken dat ik twee zwarte katten heb. Helaas, Pepijntje niet meer bij me maar het logo veranderen? Ook van mijn lieve Yorkshire Terrier Danny heb ik afscheid moeten nemen. Gelukkig is tegenwoordig de familie uitgebreid met twee kleine poezenmeisjes Cinta en Daya en mijn beste vriend, dikke zwarte Je-Weet-Wel-Kater Farouk is gelukkig ook nog. I’m a crazy cat lady and i like it. 

Creatief bezig zijn, fotograferen en mijn huisdieren zijn maar een paar van de vele onderwerpen waar ik over schrijf. Mijn interesses zijn namelijk erg breed, van fashion tot politiek en van musicals tot kinderboeken. Inspireert een onderwerp tot het schrijven van een blog, dan maak ik daar gebruik van, in de hoop mijn lezers een kijkje in mijn leven te geven of te inspireren.

Door het schrijven op Zosaar.nl heb ik ontdekt dat ik het leuk vind om nieuwe trends te ontdekken, testen van nieuwe producten en een kijkje te geven in mijn leven. Zosaar.nl is een hobby geworden wat ik met liefde doe en ik hoop dat ik nog lang mag blijven genieten van het schrijven op Zosaar.nl!

4 reacties op “Saar

  1. Hey, ik kwam je blog tegen toen ik even op whoopsiedaisy aan het kijken was wie mijn nieuwe collega’s worden 🙂 Leuke blog heb je, en geweldig voorstelstukje!

Reacties zijn gesloten