Echte Post Is Cool!!

Bij sommige feestjes moet je aanwezig zijn, zo’n feestje is echte post is cool. Een feestje op Twitter en Instagram waar mensen elkaar cadeaus sturen en ontvangen. Ook ik deed mee en nadat ik mijn pakket vorige week verstuurde, mocht ik afgelopen zaterdag zelf mijn pakket openen.

Echte post is cool

Echte post is cool, op social media ook wel bekend als #echtepostiscool, is een swap die wordt georganiseerd door Monsieur Mango en Northflix. Nadat je je hebt opgegeven krijg je een naam en adres en voor die persoon koop of maak je cadeaus met een minimum van 7,50 euro. Op jouw beurt ontvang jij van een ander weer een pakket met zelfgemaakte of gekochte cadeaus. Enige aandacht voor het inpakken is gewenst. Op dezelfde dag maakt iedereen zijn of haar pakket open.

Echte post

Openen maar!

Mijn pakket ontving ik een goede week eerder al van Anouk en mocht zaterdag eindelijk open! Wat had ik zin om uit te gaan pakken. Alleen had ik zaterdag college en tentamen en wilde ik ‘s ochtends niet haastig uitpakken. Ik besloot dit dus te doen wanneer ik weer thuis was. Een soort beloning en leuk vooruitzicht.
Cadeau voor cadeau heb ik uitgepakt. Ook nu was het weer een feestje. Een soort pakjesavond, elke keer weer een prachtig ingepakte verrassing.

Cadeaus

Anouk had er iets te snoepen ingestopt, een fijne handcrème, iets te snoepen voor de poezenbeesten en nog iets waar ik me creatief op kan uitleven. Leuk om te zien, hoe iemand een persoonlijk pakket kan maken, alleen aan de hand van social media.

Pakket voor Daisy

Zelf had ik het adres van Daisy gekregen. Vorige week toen ik ging shoppen bij de o.a. Søstrene Grene en Flying Tiger heb ik ook geshopt voor Daisy. Zij hield van interieur, DIY en schrijven. Daar kun je in deze winkels zeker wat mee.
Daisy laat in een superleuke unboxing video zien wat ik allemaal in haar pakket heb gestopt, dus als je nieuwsgierig bent moet je zeker even naar die video gaan kijken.

Tweede keer

Het was de tweede keer dat ik meedeed met dit leuke initiatief. Ook dit keer ontving ik een extra, gesponsord, pakket ditmaal van Bespoke by You. Wat dat betreft… Later meer!

Ik vond een hele geslaagde editie en een volgende keer doe ik graag weer mee! Wil je meer informatie over echte post is cool? Dan raad ik je aan om op de blogs van bovengenoemde meiden een kijkje te nemen.

Doe jij weleens mee aan een swap?

10 reacties op “Echte Post Is Cool!!

  1. Hi Saar, wat leuk dat je m’n video hebt getagd! Nog steeds helemaal blij met de cadeautjes (ik ga zometeen m’n snackies voor kantoor meenemen in die té toffe doos!) En goede reden om snel weer eens in Rotterdam te shoppen want ik ♡♡♡ die winkels! Hoop zeker ook op een volgende editie EPIC xo Daisy

  2. Ohh ik ga hier echt een keer aan mee doen! Ik zie het zo vaak voorbij komen en telkens wil ik het weer doen. Leuk pakketje heb je ontvangen!

  3. Leuk hoor. Ik dacht de hele tijd dat het bedrag 7,50 was en snapte al niet hoe daar zulke uitgebreide pakketjes uit naar voren kwamen, maar ik zie bij jou dat het minimaal 7,50 is. Dat verklaart een hoop. Heel leuk pakket heb je gehad. Als ik weer terug ben in Nederland ga ik ook een keer meedoen.

  4. Het idee vind ik leuk, maar zou het geld liever uitgeven aan een kindje in het ziekenhuis ofzo. Hoef ook niet direct iets terug omdat ik zelf enorm kieskeurig ben en gewoon weinig ruimte heb.

Reacties zijn gesloten