Fuller House, Nu Op Netflix!

fuller house

Ken jij de serie Full House nog? De serie met alleenstaande vader Danny, die bij de opvoeding geholpen wordt door zijn zwager Jesse en vriend Joey. Ik zat in de jaren ’90 aan de buis gekluisterd en niet alleen, omdat ik John Stamos ‘Uncle Jesse’ zo leuk vond. De serie heeft vanaf vandaag een vervolg op Netflix; Fuller House.

Full House

In de jaren ’90 was de komedieserie Full House een groot succes, en nog steeds zijn er herhalingen op televisie. In de serie draait het om vader Danny die na het plotseling overlijden alleen voor de zorg kom te staan van zijn drie dochters. Zwager Jesse en vriend Joey komen in het huis wonen om Danny een handje te helpen bij de opvoeding.

In elke aflevering loopt er veel bezoek door het huis, vriendjes en familie komen dan ook regelmatig voorbij in de serie. Wanneer Jesse trouwt en ook nog een tweeling krijgt, is het huis overvol maar natuurlijk heel gezellig! Onder andere de tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen danken hun bekendheid aan de serie.

Fuller House

In het vervolg op Full House, Fuller House, gaat de serie verder. De kinderen zijn inmiddels volwassen en D.J heeft hetzelfde lot getroffen als haar vader. Zij staat ook plotseling alleen voor de zorg van haar drie kinderen. Wanneer zij haar intrek neemt in de ouderlijke woning, trekken ook haar zusje ‘How Rude!’ Stephanie en irritante beste vriendin Kimmy in het grote huis om haar te helpen. Net als in de eerdere serie staan liefde, vriendschap en plezier centraal in Fuller House.

Bingewatchen

De oude acteurs, met uitzondering van de Olsen twins,  zijn weer opgeduikeld om mee te spelen in de serie. Ik ben heel benieuwd of de serie kan tippen aan de serie van vroeger, de serie waar ik, van school voor naar huis rende om te kijken. Hopelijk verpesten ze niet mijn jeugdsentiment. Toch neem ik het risico en wil ik de serie graag zien.

Het eerste seizoen Fuller House is vanaf vandaag te zien op Netflix en telt in totaal 13 afleveringen. Weinig als je mij vraagt maar prima om dit weekend een dagje te bingewatchen.

12 reacties op “Fuller House, Nu Op Netflix!

  1. Haha, ik heb toevallig deze week voor de eerste keer een aflevering van full house gekeken. Ik kende het wel van naam, maar heb het vroeger nooit gezien.

  2. Gisteren zag ik de trailer inderdaad voorbij komen. Geen idee of ik het ga kijken, wel leuk om al die acteurs weer bij elkaar te zien. 🙂

  3. Ik heb geen Netflix. Kan daarom ook niet kijken. Momenteel is er op SBS weer. Voornamelijk op maandag, of SBS heeft het alweer gestopt…

  4. Ik heb nu zes afleveringen gezien, maar ik kan niet zeggen dat ik er echt veel aan vind.
    Er zit niet veel nostalgie in, behalve dan dat ze proberen te herhalen wat er vroeger was.

  5. Door zoveel blogs het en der er over, ben ik begonnen met kijken. En ik moet zeggen vind het toch wel erg leuk, moest er wel even inkomen.

Reacties zijn gesloten