Grote Søstrene Grene – Flying Tiger – Action – Shoplog

Het werd wel weer eens tijd voor een shoplog dacht ik zo. Zelf vind ik ze altijd leuk om ze te lezen en/of bekijken en ik vind ze ook heel leuk om ze te maken. Afgelopen week was in Rotterdam en ging langs de Søstrene Grene, Flying Tiger en dit weekend was ik nog bij de Action. Er ging genoeg mee naar huis dus genoeg om te laten zien!

Søstrene Grene

Ik schreef al meer over Søstrene Grene, want toen bezocht ik de winkel tijdens mijn bezoek aan Groningen. Nu ging ik ‘gewoon’ in Rotterdam. Ook daar is de, van origine Deense winkel, zeker een aanrader.

Søstrene Grene
Notitieboek – Søstrene Grene – €1,98

Aan notitieboekjes geen gebrek in dit huis maar ja, ze zijn zo leuk! Zo ook dit boekje met gelineerd papier, die ik vond bij Søstrene Grene.

Søstrene Grene
Servetten – Søstrene Grene -€1,23

De servetten staan altijd bij Søstrene Grene heel gaaf op kleur gesorteerd in combinatie met de kaarsen. De kleuren van de kaarsen matchen dan weer toevallig bij de servetten. Heel slim bedacht! De kaarsen kon ik weerstaan, maar deze servetten gingen mee!

Søstrene Grene
Ansichtkaarten – Søstrene Grene – €0,97 per stuk

Ik ben dol op kaartjes. Of ik ze nou verstuur, ontvang of gewoon inlijst en naar kijk. Mocht je nou opzoek zijn naar leuke of mooie kaarten, bij Søstrene Grene verkopen ze die. Ik kan nooit weg zonder een paar kaarten mee te nemen.

Søstrene Grene
Stonewash katoen – Søstrene Grene – €1,82

Graag zou ik voor deze kerst (zeg ik al jaren) een kerststal willen haken. Het liefst zou ik dat doen met dit soort katoen. Ik had al eens zulk katoen gekocht bij de Action maar dat was te grof. Ik ga nogmaals een poging wagen maar dan met de variant van de Søstrene Grene.

Flying Tiger

Flying tiger
Kaart met envelop – Flying Tiger – €0.50 per stuk

Ook bij de Flying Tiger kun je terecht voor mooie kaarten. Net als bij de Søstrene Grene verkopen ze mooie aparte ansichtkaarten en kaarten met een envelop. Originele kaarten voor kleine prijs. Zo kun je nog eens post versturen!

flying tiger
Opbergdoosje – Flying Tiger – €1,00

Toen ik dit doosje zag moest ik hem hebben! Wat een handig doosje en die tekst vond ik meteen helemaal leuk. Het is een prima bakje om een kleine snack mee te nemen of snel wat in op te bergen. Hij is niet groot en past dus prima in je tas.

Action

Action
Acrylverf – Action – €2,95

Ik ben tegenwoordig aan het schilderen geslagen. Ja gekkigheid maar je kunt er maar last van hebben ;-). Om niet heel mijn moeders verfvooraad te hoeven plunderen nam ik bij de Action zelf maar wat verf mee.

action
Max & More volume mascara – Action – €0,99 Pincet duo side – Action – €0,98

Wanneer je gevoelige ogen hebt, of allergisch bent voor mascara, dan is de mascara van de Action een aanrader. Ik kreeg snel tranende of jeukende ogen maar daar ik bij de mascara van de Action geen last van.
Vorige week vertelde ik al over de duo side pincet. Ik ben snel pincetten kwijt, dus ik heb er graag een paar op reserve.

action
Bloemen lichtslinger – Action – €1,99

Wie wordt er nou niet blij van al die voorjaarsdingen? Hier werd ik ook heel blij van. Deze lichtslingers met madeliefjes zijn gewoon heel vrolijk!

action
Bloempot hangmodel – Action € 0,99

Nu het echt voorjaar wordt, begint het te kriebelen om van mijn balkon een gezellige plek te maken. Daarom ben ik wat leuke bloempotten gaan inslaan. Het bleef niet alleen bij deze potjes. Binnenkort zal ik meer laten zien!

action
Mr. Proper – Action – €1,99 Mr. Muscle – Action – €1,86 Quix – Action – €0,98

Bij het voorjaar hoort natuurlijk ook schoonmaken. Daarom kocht ik een ontvetter, vlekverwijderaar en badkamerreiniger.

Dit was de shoplog, voorlopig ben ik blut.

Heb jij pas nog leuke dingen gekocht?

6 reacties op “Grote Søstrene Grene – Flying Tiger – Action – Shoplog

  1. Wat een leuke producten. De mascara ga ik even in gedachten houden, mijn moeder heeft namelijk heel veel last van haar ogen altijd (en die prijs!). Liefs.x

  2. Super leuk! Ben een groot fan van Søstrene Grene op internet, helaas nog nooit in een winkel geweest. Ook niet bij Flying Tiger, ziet er leuk uit! Eindelijk eens een shoplog waar ik wat van opsteek. 🙂

Reacties zijn gesloten