Haakoma’s en Kleurkleuters

haakoma

Mijn laatste vakantieweek zit er al weer op. Volgende week begint het gewone leven weer maar niet voordat ik deze week nog een paar hele leuke afspraken had, zowel met de haakoma’s als de kleurkleuters.

Al eerder vertelde ik natuurlijk over het haken met de “oma’s“, afgelopen dinsdag hadden we weer met elkaar afgesproken. ‘s Ochtends reed ik naar Sas, waar Sas, Emma, de moeder van Sas, Kirsten en Sandra al hakend op mij zaten te wachten. Helaas, kon Riz niet komen maar zij hield ons, op afstand, gezelschap via Skype.

haakoma

Sas haakte aan een amigurumi appel en pannenlap, Kirsten en Sandra haakten aan hun dekens en ik haakte aan de buik van Bram naar een patroon van Stip en Haak en ging verder aan mijn ripple-deken.

Ondertussen werd er natuurlijk heel wat afgekletst, lekker gegeten en gelachen om de dag af te sluiten met pizza!

Donderdag zat ik al weer op tijd in de auto, want die dag had ik afgesproken met Riz om gezellig een nachtje bij Diana te gaan logeren.

Al kletsend kwamen we bij Diana aan, die ons al enthousiast stond om te wachten en na wat gedronken te hebben en een, door Diana gebakken, heerlijke cupcake te hebben gegeten was het tijd om te kleuren. De meest prachtige kleurboeken en kleurtjes kwamen er op tafel en na een hoop grapjes te hebben gemaakt, over dat we wel een stel grote kleuters leken, hebben we (nou ja, vooral Riz en Diana) zitten kleuren, waarna het tijd was voor de high tea.

kleurkleuters

In een leuk tentje waar de inrichting helemaal Zo Saar was, stond al een heerlijke high tea op ons te wachten. Met natuurlijk thee, soep, sandwiches, cupcakes en heerlijke chocoladetaart.

De volgende dag nam Diana ons mee naar het plaatselijke winkelcentrum, waar Riz en ik los gingen bij allemaal geweldige winkels, die wij helemaal niet kende en kocht ik o.a. nog nieuwe Birckenstocks. Misschien zal ik ze nu niet meer zoveel dragen maar dan heb ik ze alvast maar voor volgend jaar.

Aan het eind van de middag was het tijd om weer richting huis te gaan. Riz en ik namen dankzij Betty, de navigatie, een toeristische route naar haar huis en toen zij eenmaal thuis was, reed ik ook van file naar file, richting huis.

Van een fijne week was dit en hij is nog niet over, want morgen vier ik de verjaardag van Riz nog mee! Wat ben ik blij met mijn lieve haakoma- en kleurkleutervriendinnetjes om mij heen!

14 reacties op “Haakoma’s en Kleurkleuters

  1. Wat klinkt het gezellig! En het ziet er ook onwijs leuk uit.
    Het erge is dus dat ik niet kan haken, maar het zo graag zou willen kunnen.
    Vooral na jouw blogje, haha.

Reacties zijn gesloten