Leuke DIY-Projecten Voor Pasen

DIY pasen

Het is bijna Pasen! Voor mij de aftrap van de lente… Lammetjes, eitjes, bloemen en frisse kleuren, ook leuk om daar wat creatiefs mee te doen. Voor op tafel tijdens het paasontbijt of als versiering voor je huis. Voor de Pasen ga ik zelf graag knutselen en zo zijn er vele met mij. Daarom wat leuke links met inspiratie om zelf aan de gang te gaan.

paasversiering

Ik ben dol op slingers, voor tijdens een feestje maar ook als gewone versiering of tijdens Pasen. Je kunt natuurlijk veel verschillende slingers maken met, bijvoorbeeld papier of stof maar deze slinger met paaseieren vond ik erg leuk. Het enige wat je nodig hebt is modge podge, garen en ballonnen. Het is wel een klusje, dus als je ze nog klaar wilt hebben voor Pasen moet je nu wel echt beginnen!

SD2401791C10_18_5b_300

Ik ben dol op de lente en de Pasen. Het zal je dan niet verbazen dat ik dol ben op bloemen. Heerlijk om met het grauwe weer van de afgelopen week een mooie bos bloemen in huis te halen en bloemen staan natuurlijk ook nog eens mooi op tafel tijdens het paasontbijt.

Voor deze DIY heb je naast een mooie bos gerbera’s, twee vazen en wat decoratiemateriaal nodig. Ook zo gepiept en je hebt meteen de lente in je huis.

DIY pasen

Voor de haaksters onderons vond ik op de blog van Ellebel deze leuke eierwarmerdopjes (leuk woord voor scrabble!), zo heeft je eitje het lekker warm, voordat hij wordt opgegeten. Een makkelijk patroontje, die je natuurlijk ook in je eigen kleurencombinatie kunt haken. Doordat de eierwarmerdopjes niet al te groot zijn moeten ze nog te haken zijn voor a.s. zondag.

DIY-pasen3

Hier staat de paastak alweer een week of twee en ik blijf dat leuk vinden. Maar mocht jij er minder hebben met een paar takken in je huis, dan vind je misschien dit wel leuk. Het enige wat je nodig hebt is een rol washi tape en een lege muur. Met de washi tape maak je eenvoudig een paastak op de muur en je ‘hangt’ zelf aan de takken wat je wilt. Dit zijn simpele uitgeknipte eieren die ook beplakt zijn met washi tape. Een touwtje eraan en klaar ben je.

 

 Hoe vier jij Pasen? 

Bron foto en links DIY: ❥ Slinger ❥ Gerbera’s ❥ Eierwarmerdopjes ❥ Paastak

9 reacties op “Leuke DIY-Projecten Voor Pasen

  1. Leuk, vooral die slinger! Ik hou ook van slingers. Heb er één gemaakt van een wordbanner met uitgeknipte paashaasjes ertussen. 🙂
    Fijne dagen!

  2. Oh hier zitten ook leuke dingen bij 🙂 Ik doe er niks aan dit jaar,, ga alleen genieten van het paas ontbijt 🙂

  3. Ik heb een paastak in huis en we gaan een paasontbijt doen, maar daar houdt het voor ons op. Als het weer mee zit gaan we aan de slag in de tuin. Hij met de schuur en ik met het echte tuin gedeelte.

Reacties zijn gesloten