Meneer G.Riep

ziek

ziek

En toen was het even stil op Zosaar.nl. En dat kwam door meneer G. Riep.

Mijn week was eigenlijk niet meer dat bovenstaande plaatjes. Een dieet van aspirines, keeltabletten en appelsap (iets wat ik alleen drink als ik ziek ben) en veel uitrusten, want slapen lukte niet door mijn zere keel. Ik heb dan ook veel televisie gekeken en spelletjes gespeeld op mijn iPad.

Maar meneer G.Riep lijkt me te hebben verlaten en ik hoop dat ik een ziek-vrije lente tegemoet ga.

Heb jij al griep gehad de afgelopen winter?

8 reacties op “Meneer G.Riep

  1. Nee echt griep niet gehad. Wel 3x snotverkouden sinds half januari. Had het idee dat ik de hele winter verkouden was. Ben je nu weer opgeknapt?

  2. Fijn dat je je weer beter voelt! Hier geen griep dit seizoen *klopt af*, wel een fikse verkoudheid gehad

Reacties zijn gesloten