New In: Schoudertas van Marington

schoudertas

Tassen, ik ben er dol op! Toch is het zoeken naar een nieuwe tas niet altijd even makkelijk. Ik ben enorm kritisch. Niet te klein, niet te groot, een verstelbare band en hij moet natuurlijk ook nog eens mooi zijn. Maar het is toch gebeurd… Ik ben verliefd… op een tas! Op mijn tas! Op mijn nieuwe tas!

Schoudertas Ascoli

Geen Te Grote Tas

Zoals ik al zei ben ik enorm kritisch tijdens het kiezen van een tassen. Ik verwissel namelijk eigenlijk nooit van tas, kortom ik doe er dus alles mee. Ik gebruik hem als ik boodschappen ga doen, ga winkelen maar ik gebruik mijn tas ook als werktas. Daarom mag hij niet te klein zijn. Ik sleep namelijk nogal wat mee als op een dag. Portemonnee, telefoon, sleutels, fotocamera en wanneer ik ga werken zit er in mijn tas ook nog een flesje water, een snack en vaak ook een boek voor om in mijn pauze even een rustmoment te kunnen pakken. Maar ik wil ook geen hele grote tas, want dat lijkt het alsof ik met mijn weekendtas loop te sjouwen.

Ik wil altijd een tas hebben met een band die over mijn schouder kan, zodat de tas niet zomaar van mijn schouder kan glijden en ook wil ik een verstelbare band, omdat ik niet de langste ben en omdat sommige tassen zulke lange banden hebben, dat de tas tot op mijn enkels komt, wil ik de band kunnen verstellen.

Schoudertas

Met het najaar in aantocht was ik weer op zoek naar een nieuwe tas in een mooie najaarskleur. En ik heb een prachtige tas gevonden! Op de site van Marington vond ik de meest mooie lederen tassen. Ik keek mijn ogen uit! De keuze viel uiteindelijk op een leren schoudertas.

Toen de tas werd bezorgd en ik de tas uit de doos haalde was ik, zoals ik al zei, meteen verliefd. Wat was de tas mooi en hij rook echt naar leer.

De tas lijkt voor mij te zijn gemaakt. Hij is precies de goede maat. Hij heeft een apart vakje voor wat kleine rommeltjes en een vakje voor mijn mobiele telefoon en daarnaast is hij bruin. Geen rare kleur bruin maar echt, een diepe kleur bruin die heel goed bij het najaar past. Ik heb hem dan ook al van alle kanten bewonderd.

Het komende najaar zie ik me al helemaal lopen met mijn nieuwe tas. Nu nog een nieuwe winterjas scoren en ik ben compleet voor het komende najaar!

onderlijn

 

11 reacties op “New In: Schoudertas van Marington

  1. Ik ben ook wel kieskeurig wat betref tassen. Maar via Internet zou ik ze niet kopen. Ik moet ze toch wel eerst in het echt zien. En ook voelen.

    1. Eerst deed ik het ook niet hoor maar ik heb nu een paar keer een tas besteld op internet en dat is eigenlijk nooit tegengevallen.

  2. Wat een mooie tas! Ik hou ook van een lekker ruime tas waarin je veel mee kan nemen en die je overal mee naar toe kan nemen!

Reacties zijn gesloten