Op Dit Moment #10: Studeren, Katten en Kerstverlichting

Pepijn

Druk, druk, druk dat heb ik het momenteel. Daardoor schiet het bloggen er even bij in. Maar een Op Dit Momentje is natuurlijk zo geschreven en weten jullie meteen waar ik me mee bezig hou.

Lees ik: Momenteel lees ik Blindelings van Chinouk Thijssen. Ik ben nog niet zo heel ver in het boek maar de spanning loopt al aardig op. Daarnaast lees ik momenteel heel veel studieboeken.studeren

Draag ik: Een terracotta kleurige broek en een zwartshirt en daarop draag ik een zelf gehaakte sjaal op.

Stoor ik mij aan: Een deur-aan-deur verkoper die net aanbel. Kan ik me zo aan storen. Uiteraard blijf ik beleefd en zeg ik dus netjes dat ik geen interesse heb. Toch vind ik het vervelend. Zo komen me toch storen.

Haat ik: Dat mijn nagels constant afbreken. Hou geen nagel over!

Wil ik: Een ochtend heel lang uitslapen. Kom momenteel een beetje slaap tekort.

❥ Word ik blij van: Mijn net opgehangen kerstverlichting. Van die lieve kleine kerstlampjes.

Ga ik straks: Nog even verder met studeren en het is bijna etenstijd dus ik ga ook eten.

Maak ik me zorgen over: Over mijn katten. Pepijntje knapt na de operatie van vorige week gelukkig goed op en is eigenlijk alweer helemaal haarzelf. Morgen moet ik met haar terug naar de dierenarts voor controle en dat vind ik toch spannend.
Daarnaast zat ik afgelopen weekend bij de dierenarts met Farouk die luchtweginfectie bleek te hebben. Hij had het telkens zo benauwd en het leek wel of hij stikte. Hij lijkt te herstellen maar ik heb een dagtaak aan alle medicijnen die hij nu moet nemen, neusspray, onstekingsremmers en antibiotica.

Pepijn

Koop ik: Momenteel even niks. Al die dierenartsbezoeken hebben meer dan genoeg gekost. Al betaal ik dat met liefde natuurlijk, moet er niet aandenken dat ik ze verlies.

Kijk ik: Eigenlijk even niet zoveel, nadat ik elf seizoen Grey’s Anatomy heb gekeken ben ik nu een beetje zoekende naar een nieuwe serie.

Kijk ik naar buiten en zie ik: Dat het al donker is en ik zie auto’s rijden. Vind ik altijd fijn om mensen voorbij te zien rijden die onderweg zijn, terwijl ik fijn thuis ben.

Wat doe jij op dit moment?

20 reacties op “Op Dit Moment #10: Studeren, Katten en Kerstverlichting

 1. Ik heb een sticker op de deur dat er geen verkopers en geloofsgetuigen niet hoeven te bellen. Collecterende dan weer wel. Misschien een tip voor jou?

  Ik kijk momenteel the Bold. Heel fout maar ach. Verder lees ik een boek: winters paradijs van Sarah Morgan.

 2. Nou, wat een ziekenboeg, zo met Pepijntje en Farouk. Hopelijk knappen ze beide snel weer op! Ik lees op dit moment het boek Dark Places van Gillian Flynn

 3. Op dit moment zit ik op m’n werk, waar het erg druk is… vandaar dat ik wat logjes afga 😉

  Wat vervelend dat beide katers wat aan het kwakkelen zijn. Hopelijk gaat het weer snel goed met ze!
  Irritant hè, die huis-aan-huis-verkopers. Vooral degene die gewoon door blijven drammen, pfff… en momenteel ben ik begonnen in ‘Vive la France’ van Linda van Rijn. Wist je dat in de eerste week van januari ‘Grey’s Anatomy’ weer verder gaat op tv? *yeah* 🙂

 4. Ah gossie, het lijkt me zo erg dat ze ziek zijn! Ik snap dat je het er graag voor over hebt, en dat je ze niet wil verliezen. Het zijn toch soort van je kindjes he? Succes met studeren 🙂 en knap dat je netjes blijft tegen die verkopers! Zo irritant!

 5. Op dit moment typ ik deze reactie nadat ik net jouw blog heb gelezen en voor je hoop dat het je dieren weer een stuk beter gaat!

 6. Ik hoop dat hij snel opknapt. Wat ziet hij er lief uit, maar ook sip uit. Deur aan deur verkoop en via telefoon wordt ik alle twee gek van. Uitslapen dat lijkt mij heerlijk.

 7. Sneu dat beide katten in de lappenmand zitten. 🙁
  Ik heb ook echt een hekel aan deur-aan-deur-verkopers. Ook aan van die mensen die je op straat voor een goed doel o.i.d. proberen te werven trouwens. Verschrikkelijk!

 8. Oh ja, uitslapen… Dat lijkt me ook heerlijk.
  Ik ben op dit moment met een half oog Harry Potter aan het kijken en eindelijk blogs bij lezen.

 9. Oeh greys moet ik ook weer eens oppakken. Ik weet niet of je netflix hebt maar ik vind de serie RITA (deens) echt heel leuk. Drie seizoenen in drie dagen gekeken (samen met vriend) oeps.

  Ik hoop dat het ondertussen wat beter gaat met je poezels.

  Fijne dagen, ook voor de diertjes,
  Liefs!

 10. Vervelend dat het niet zo goed gaat met je katten. Ik hoop dat alles snel goedkomt! Ik kan me ook enorm irriteren aan het afbreken van mijn nagels haha!

Reacties zijn gesloten