Op Dit Moment… #6

op dit moment

Het is alweer lang geleden dat ik een Op Dit Momentje deed… Dus ik gooi hem er maar weer in eens in, op deze druilerige maandag. Wanneer begint die lente nou eigenlijk?

op dit moment

Op Dit Moment…

Lees ik… Nou, nu typ ik vooral maar elke avond probeer ik een paar bladzijde te lezen van de Schroeiproeven, het tweede deel van de Labyrintrenner-reeks. En die paar bladzijde worden er uiteindelijk altijd meer bladzijde dan gepland, omdat het echt een spannend boek is en daardoor slaap ik weer veel te laat… Niet handig!

Heb ik aan… Nu nog mijn pyjama. Erg hè?! Zo mezelf eerst aankleden!

Luister ik naar… Naar het geluid van de verwarming die door de buizen naar de bovenburen ‘ stroomt’  en naar mijn getik op het toetsenbord. Verder is het helemaal stil.

Kijk ik naar… via Netflix kijk ik nog steeds naar Drop Dead Diva. Ik stel het kijken van de laatste afleveringen steeds uit, omdat ik daarna een enorm zwart gat verwacht. Gisteren heb ik natuurlijk naar Boer Zoekt Vrouw gekeken en snapte ik niet waarom die vrouwen nog bij Bertie blijven zitten. Ik had al lang weggeweest en ik keek Bed & Breakfast terug. Mijn guilty pleasure.

Vraag ik me af… Wie de mol is? Ik denk Marlijn, Rik of misschien toch Chris. Wie denk jij?

Eet ik… Nu nog niks. Ik zou zo eens kijken of er nog wat te eten valt.

Drink ik… Ja, zie bovenstaande. Eerst even dit blogje aftypen.

Hou ik van… De lieve reacties op mijn blog, die jullie altijd schrijven.

Haat ik… de kou. Het is koud, ik heb het koud en het lijkt wel koud te blijven. Wanneer begint die lente nou???

Wacht ik op… 11.50 uur, dan heb ik een afspraak. Wat ik dus geen handige tijd vind.

Ik kijk naar buiten en zie dit weer… Grijs, grauw en heel saai weer.

Wat doe jij op dit moment?

10 reacties op “Op Dit Moment… #6

  1. Is ook wel een serie waar ik nog aan wil beginnen, hoor er allemaal goede verhalen over. Ik kan ook niet wachten tot de lente begint! Ben de kou zo zat! Leuke post dit 🙂

  2. Ik zit op dit moment ook nog in pyjama. Ik heb alleen de naschoolse opvang vandaag, dus hoef pas om kwart voor één richting mijn werk. Ondertussen nog maar een beetje luieren en blogs lezen. 😉

  3. Ik heb een spijkerbroek aan (meestal) en een lekker warm sweatshirt. Ik drink thee en eet niks. Tv en radio staan niet aan dus ik hoor alleen het getik op het toetsenbord.
    Ik wacht tot Fré uit school komt….duurt nog een uur 😉 Buiten is het hier ook grauw en grijs en af en toe valt er een beetje motregen (ik wil óók lente….en nog liever zomer!)
    En de Mol….ik denk Chris 🙂

  4. Ik zit op dit moment op m’n werk (sttt..) en lees jouw blogje 😉 Hier is het buiten ook grijs en grauw en van mij mag de lente ook wel beginnen! Gisteravond keek ik ook BzV en volgens mij wordt dat bij Bertie helemaal niks… B&B kijk ik ook wel eens terug, hihi en mijn mol is Marlijn.

  5. Ik kijk pretty little liars en ben wat foto’s aan het bewerken. Eigenlijk moet ik al slapen hihi. Maar Netflix is zo heerlijk <3

Reacties zijn gesloten