Op Dit Moment #8

op dit moment

Begon gisteren nou de zomer of misschien toch de herfst? En wat doe ik dan met dat slechte weer? Ik vertel het je weer in een ‘ Op dit momentje…’ 

Op Dit Moment…

Lees ik… Na een paar boeken die ik helemaal niet leuk vond, lees ik nu een simpele chicklit, ‘Gek Van Jou’ van Marijke van Elsen. Even een lekker makkelijk verhaal voor tussendoor.op dit moment

Kijk ik naar… Ik ben bezig met seizoen 3 van New Girl. Een serie waarbij ik moet oppassen dat ik niet een seizoen per dag kijk. Ik ben vooral fan van de sarcastische mannenhumor, van de huisgenoten van hoofdpersoon Jess.

Luister ik naar… Nadat ik afgelopen zaterdag naar het concert heb gekeken van Guus Meeuwis op RTL4, heb ik meteen zijn albums opgezocht op Spotify. Even lekker meezingen!

Haak ik… Ik ben bezig met de crochet a long van Zomaar een dag. Ik hoop dat ik straks een mooie omslagdoek als resultaat heb.

Eet/at ik… kauwgom. Even een kauwgommetje na het eten.

Hou ik van… de lieve mensen om mij heen. Ik heb de laatste weken zoveel steun van ze ontvangen. Super fijn!

Haat ik… wachten. Er zijn een paar dingen die ik wil en rond wil hebben maar doordat alles eerst geregeld moet worden, duurt het lang voordat het rond is. (Hier schrijf ik binnenkort vast meer over!)

Wacht ik op… GTST. Maar voordat GTST begint kan ik nog mooi even deze blog online zetten.

Ik kijk naar buiten en zie dit weer… donkere wolken en regen!

Wat doe jij op dit moment?

10 reacties op “Op Dit Moment #8

 1. Ik had gister een stukje Guus Meeuwis gekeken. Nadat Di-rect klaar was heb ik het uitgegaan. Volgende keer verder kijken.

  Ik ben momenteel aan het kleuren.

 2. Ik wacht tot het 19.55 wordt, dan moet ik naar de sportschool voor een uurtje personal training en daarna ga ik naar m’n vriend 😀

 3. Ik zit knikkebollend achter mijn laptop blogjes te lezen hihi 😛 Ik ga zo lekker slapen! New girl is volgens mij een hele leuke serie! Heb daar een paar afleveringen van gezien, maar ik kijk veel te veel series haha.

 4. Ja New Girl is zo heerlijk flauw! Ik kan mij wel vinden als vrouw in zo’n mannenwereldje haha.
  Ik ben muziek aan het luisteren via You Tube wat er op rock werchter ook alweer komt.
  Ik mis nog wat je op dit moment aan het lezen bent 😉

 5. Heerlijk even een makkelijk weg te lezen boek…
  ik zit nu in mijn boek net op een spannend moment, maar kon gisteren mijn ogen niet meer openhouden hoop vandaag nog tijd te hebben…
  New Girl is heel erg leuk, ik kan series ook achter elkaar blijven kijken…

Reacties zijn gesloten