Op Dit Moment #9: Harry Potter, Hema & Olie

hema

Ik begin deze week met een simpel blogje. Even bijkletsen en ondertussen vertel ik dan ook nog een beetje wat ik mij op dit moment mee bezig ben. 

op dit moment

Op dit moment

Lees ik: Ik ben momenteel bezig in het tweede deel van Harry Potter maar heb nu even niet de concentratie om te lezen. Maar dat komt vast snel genoeg weer.

Draag ik: Vandaag ben ik gewoon thuis. Een beetje een rommeldag. Ik heb dan ook een loszittende broek (lijkt een beetje op een pyjamabroek) en een simpel shirtje aan. Gewoon lekker om thuis te dragen.

Stoor ik mij aan: Een zoemende vlieg die hier rondvliegt. Als hij niet snel maakt dat hij wegkomt, zal zijn leven niet lang meer duren.

Haat ik: callcenters. Vanmorgen heb ik gewoon drie kwartier (letterlijk!) in de wacht gehangen. Elke keer werd ik weer doorverbonden Aargh!. Ben er gewoon nog chagrijnig van!

Wil ik: Een weekje weg en dan ook nog volgende week. Alleen de last-minutes zijn helaas niet heel aantrekkelijk momenteel!

hema

❥ Word ik blij van: De leuke sleutelhoesjes die ik kocht bij de Hema. Sowieso werd ik de afgelopen week blij van de Hema maar daar zal ik van de week meer over vertellen.

Ga ik straks: Mijn auto even checken. Volgens mij moet ik nodig de olie bijvullen *oeps*.

Koop ik: Nu niks maar straks ga ik even ijsjes kopen. Ik greep gisteren namelijk mis. Wat baalde ik zeg!

grey's anatomy

Kijk ik: Naar m’n beeldscherm. Nee flauw… Ik kijk momenteel naar seizoen zes van Grey’s Anatomy en ik ben er nog van aan het bijkomen dat er net een hoofdpersoon is overleden. Dat zag ik niet aankomen! En ik heb de aflevering van Flikken Maastricht van afgelopen week nog te goed. Daar ga ik vanavond dus eens fijn voor zitten!

Kijk ik naar buiten en zie ik: Na al het onweer van vannacht (wat ging het tekeer!) is het nu droog en stil. Maar wel erg grijs en benauwd. Zou de zomer echt afgelopen zijn? Nee toch?

Wat doe jij op dit moment?

11 reacties op “Op Dit Moment #9: Harry Potter, Hema & Olie

  1. ik ben blijven hangen bij seizoen 10 dacht ik van Grey’s Anatomy. Kan ook 9 zijn haha. Flikken Maastricht moet ik ook nog terug kijken, heb alleen de laatste half uur gekeken (pa zette het op npo1).
    Hier was het qua onweer rustig vannacht, tenminste niets gehoord. Pa ook niet. Alleen rond 7 uur 2 klappen gehoord.

    Ik ben momenteel aan het haken, heb net nog wat garen besteld. Kom denk ik wat te kort. Dus hopelijk morgen binnen.

  2. Herlees je HP of is dit de eerste keer? Super leuke boeken vind ik dat. Grey’s heb ik ook meerdere keren gezien. Ik volgde het toen op tv, maar mistte seizoen 11. Die heb ik op netflix kunnen kijken. Heerlijke serie.

  3. Aawh, loszittende broeken zijn altijd heel erg fijn! Ik vrees trouwens wel dat de zomer (helaas) voorbij is. Opzich is de herfst ook wel mooi, maar de winter komt dus ook weer dichterbij en winters zijn te koud.

Reacties zijn gesloten