Op Dit Moment #10

Een rare week. Vandaag is het maandag maar door tweede Pinksteren voelt het als zondag. Morgen heb ik nog gelukkig een dagje vrij maar daarna begint ook mijn werkweek. Maar dat is pas morgen.. Wat doe ik op dit moment?

moment

Op Dit Moment…

Lees ik: Ik heb momenteel weinig vrije keuze wat betreft boeken momenteel, want er ligt een lange boekenlijst op mij te wachten met boeken die ik moet lezen voor mijn studie. Toch had ik zin om daar even van te ‘spijbelen’ en even een simpel boek te pakken die ik zelf gewoon leuk vind. Ik had zin in een heerlijk wegzwijmel boek en ik ben natuurlijk dol op de boeken van Jill Mansell. Het boek De Smaak Te Pakken lag op de stapel en ik vond dat ik best aan dit boek mocht beginnen.

Draag ik: Ik heb mijn pyjama al aan. Ik ben net onder de douche geweest en daarna heerlijk in mijn pyjama geschoven.

Stoor ik mij aan: Ik stoor me momenteel aan de discussie rondom het songfestival. Iedereen vond het vriendjespolitiek en ik hoor overal dat Douwe Bob door deze vriendjespolitiek te laag is geëindigd. De stemming vind ik raar verlopen en de Oekraïne vind ik zeker geen terechte winnaar. Alleen valt het wel op dat als we niet als tweede eindigen er meteen wordt geroepen dat het vriendjespolitiek is. Kunnen we niet tegen ons verlies? Laten we niet vergeten dat we een paar jaar terug hadden getekend voor een elfde plaats. Dat is namelijk zeker niet slecht!

Haat ik: dat mijn favoriete lens van mijn spiegelreflexcamera kapot is. Het is mijn eigen schuld, ik liet hem vallen maar baal er onwijs van. Ik kan nu niet de foto’s maken (voor mijn blog) die ik zou willen maken.

Wil ik: Zon! Wat heb ik genoten van de afgelopen weken waarin het zulk heerlijk weer was. Lekker rokjes en slippers aan en na het werk nog even naar buiten. Echt omschakelen met die kou en regen.

❥ Word ik blij van: Van afgelopen weekend. Eerst een zeer geslaagde Prison Escape gedaan en ‘s avonds heerlijk gelachen tijdens een etentje.

Ga ik straks: Lekker in m’n bed liggen. Kijken of ik er nog wat leuks op Netflix te vinden is en anders gaat de televisie uit en ga ik lekker lezen. Even een beetje bijtanken.

Koop ik: Graag een nieuwe lens. Maar ik ben bang dat die voorlopig een beetje boven mijn budget is. De afgelopen weken zijn duur genoeg geweest dus voorlopig koop ik even helemaal niks! Helaas!

Kijk ik: Weinig ‘echte’ televisie. Ik kijk momenteel wel veel Netflix. En via Netflix ben ik bezig met Suits, Homeland en gouwe ouwe Full House, want ook de oude seizoenen staan inmiddels online. Heerlijk kneuterig!

Kijk ik naar buiten en zie ik: Een druilerige, schermerige avond.

13 reacties op “Op Dit Moment #10

 1. Ik heb het songfestival-gebeuren amper meegemaakt en ik vind het ook niet zo erg. Ik snap eigenlijk niet eens waarom we nog meedoen. Oostblokkers winnen (bijna) altijd naar mijn idee. Oja, ik zag wel dat Australië ineens meedeed, wtf…

 2. Erg balen van je lens, weet hoe duur die dingen zijn! Benieuwd naar je ervaring van de Prison escape!

 3. Hier ook Full House. Zit al in seizoen 2. Vorige week woensdag begonnen.

  Songfestival volg ik niet zo. Heb wel Douwe Bob zien optreden maar voor de rest niet. Top 10 had ik gedacht maar elfde is ook goed hoor!

  Geniet van je extra vrije dag. Ik ben ook vrij, heb 4 ochtenden op zitten. Even geen wekker.

  Ga eens kijken of ik een ebook kan vinden van Jill Mansell.

 4. Jeetje, wat balen van je lens zeg. Pffft, dat soort dingen zijn nooit leuk. Echt vervelend dat het zo duur is om een nieuwe aan te schaffen. Dat gedoe had ik vorig jaar…
  Balen he, van het weer nu? Het is inderdaad erg druilerig. Al schijnt wel soms het zonnetje vandaag, dus dat is al wat beter. Gaaf trouwens dat je de Prison Escape hebt gedaan!

 5. OH meid, wat zonde van je lens. Balen! Nou, je hebt weer iets om voor te sparen ???? leuk lijstje verder. Enne die zon, die komt er aan !

 6. Ik heb het songfestival niet gekeken alleen toen Nederland aan de beurt was. Verder vond ik de muziek vreselijk! Wij vierden 1ste Pinksterdag de verjaardag van mijn zoontje, helaas was het weer niks dus moesten we binnen zitten. Gelukkig was het eerder 2de Pinksterdag beter weer en zijn we naar buiten gegaan..

 7. Afgelopen weken is bij mij als een roes voorbij gegaan, en nog loop ik wat verdwaast rond op deze wereld. Van het mooie weer heb ik ook totaal niks meegekregen, ik zat veelal binnen in het ziekenhuis. Maar gelukkig is het nu weer mooi weer, de was hangt heerlijk buiten te drogen! Songfestival is totaal langs mij heen gegaan, heb via de media moeten horen hoe Douwe Bob het heeft gedaan. Wat vervelend dat je lens kapot is, ik zou daar ook enorm van balen! Wij kijken ook steeds minder tv, en steeds meer series en films.

 8. Ja, het is inderdaad weer overschakelen met dat weer. Het was soms gewoon echt weer super koud. Brrr. Maar gisteren was het dan juist weer heel erg lekker zo einde van de dag. En wat balen van je lens joh. Welke heb je laten vallen? Hopelijk heb je binnenkort een financiële meevaller en kan je snel een nieuwe kopen. Belastingteruggave? Vakantiegeld?

Reacties zijn gesloten