Op Zoek Naar De Ideale Winterjas + Winactie!

winterjas

Er zijn bepaalde dingen die ik elke winter toch wil hebben. Een paar goede laarzen, een paar fijne handschoenen en natuurlijk een warme winterjas. Nu ben ik vrij kieskeurig. Ik wil graag spullen van goede kwaliteit, warm en natuurlijk niet al te duur. Dit jaar liep ik tegen een mooie winterjas aan, gewoon toevallig maar gelukkig is er ook Winterjassen.com, die mij urenlang zoeken naar een winterjas kan besparen.

Winterjas

Ik had besloten dat ik dit jaar echt weer eens een nieuwe winterjas moest hebben, welke het is geworden lees je in dit blogje, maar de winterjas die ik wilde kon ik niet vinden. Ik ben van de site van Zalando naar de site van H&M gegaan en weer terug naar Zalando en door naar Wehkamp enz. Elke keer kwam ik dezelfde jassen tegen die dus niet naar mijn zin waren.

Had ik meteen naar de Winterjassen.com gegaan had ik mij die energie kunnen besparen. Op deze site is een handige tool gebouwd waar je snel en makkelijk kunt zoeken naar winterjassen binnen honderden webshops. Via de site die compleet onafhankelijk, geef je aan wat voor jas je zoekt, welke maat en in welke prijscategorie en de site komt met resultaten uit webshops als die van Adidas, Wehkamp, G-Star RAW en Esprit. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, klik je snel door naar de website en het enige wat je dan nog maar hoeft te doen is de jas bestellen. Heel makkelijk en snel dus.

Winnen

Maar er is nog meer moois!

In samenwerking met Winterjassen.com mag ik nog wat mooie cadeaus weggeven, zodat je warm de winter doorkomt!

winterjas

Wat kun je winnen?

Ik geef een iGlove Touch Screen handschoenen weg, handig voor op koude dagen, lekkere warme handen en toch kun je jouw smartphone blijven bedienen en daarbij krijg je een kou-killer, de 3-in-1 Fleece Nek Warmer, die te dragen is als muts, sjaal en orenwarmer. Wanneer je deze prijs wint zul je het dus niet koud hebben deze winter!

Wat moet je ervoor doen?

Verplicht

 • Laat een reactie achter dat je meedoet. Zorg ervoor dat je een geldig mailadres invult!

Een extra kans

Tot wanneer kun je meedoen? Tot 3 december 2015! Op 3 december 2015, 23.59 uur sluit de winactie en trek ik random een winnaar. De winnaar ontvangt daarna een mail.

Dus doe snel mee!

 

15 reacties op “Op Zoek Naar De Ideale Winterjas + Winactie!

 1. Oehhhh dat ziet er lekker warm uit! ik doe graag mee aangezien ik tegenwoordig alles op de fiets moet doen ipv lekker warm met de auto.. Leuke actie! 🙂

  Groetje ilsiee

 2. Leuke actie! Ik was al volger op BL, nu ook op FB, Twitter (@paramara1982), Instagram (paramara1982) en Pinterest. Nu kan ik niks meer missen. 😉 . Meteen ook even getweet en gedeeld.

 3. Leuk dat je geslaagd bent voor een nieuwe winterjas. Ik doe nog een seizoen met m’n ‘oude’ jas, maar die heb ik nog bijna niet aan gehad.

  Wat een leuke prijzen mag je weggeven! Ik doe mee hoor en ‘k volg je al op facebook en bloglovin 🙂

 4. Leuke actie. Een winterjas koop ik niet ieder jaar, meestal zijn die dingen over de € 100 dus doe ik er 2 jaar mee.
  Ik hoef niet mee te loten !

  gr Elise

 5. Oke, de kou-killer klinkt meer dan geweldig. Ik heb het namelijk heel vaak koud en nu de winter er ook aankomt al helemaal….De kou-killer zou dan ideaal zijn! Ik doe dus mee 🙂

 6. Ik kom altijd veel te laat met de gedachte om misschien eens een nieuwe winterjas te kopen. Niet dat mijn oude al versleten is, maar heb na een paar jaar wel weer eens zin in een andere jas.

 7. Netjes hoor. Ik heb vorig jaar een dure jas gekocht en hier moet ik van mezelf 2 jaar in totaal mee doen. Gaat tot nu toe goed. Winterschoenen vind ik een grotere hel. Ben nu al maanden op zoek, maar blijft zo duur! En ik wil een keer wat anders dan de anwb.

 8. Wat fijn dat je ‘zomaar’ een winterjas hebt gevonden. Ik vind het zelf altijd enorm lastig om er een te vinden die niet alleen leuk of warm is, maar allebei!
  Aangezien ik een echte koukleum ben, doe ik graag mee met deze leuke winactie 🙂

  Ik volg je op bloglovin

 9. Oh die handschoenen zijn leuk! Ik kan in de winter echt niet functioneren zonder. Wist niet eens dat dit bestond. Doe graag mee hoor. Ik volg je al op Bloglovin. 🙂

  Bij mij lopen tot eind deze maand trouwens ook 4 weggevers! 😉

Reacties zijn gesloten