Shoplog; Primark

Primark

Na het verslag van de opening van de Primark afgelopen week kon een shoplog natuurlijk niet uitblijven. Ik ben afgelopen dinsdag dan ook, met de giftcard die ik kreeg, even goed door die winkel gaan lopen. Op dat moment was het mijn kans, nu lag alles nog zo mooi en recht. 

Shoplog; Primark

Na thuiskomst afgelopen dinsdag ben ik meteen foto’s gaan maken voor deze blog, want in de herfst is dat iets waar je niet al te lang mee moet wachten, want voordat je het weet is het *plop* donker. Toch blijft het met dit donkere weer toch een uitdaging om alles mooi om de foto te krijgen maar ik geloof dat het toch nog redelijk is gelukt.

Primark

Ik ben een echte sjalenfan en heb er dan ook heel veel en ik kan dus inmiddels zeggen dat ik wel weet waar je de goede sjaals kunt halen en dat is echt bij de Primark. De stof is zacht, de sjaals zijn niet te klein,  zitten fijn en ze blijven lang mooi. Wanneer ik dus bij de Primark ben, gaat er altijd wel minimaal een mee naar huis.
Oversized scarf – €3,-

shoplog

Pas zag ik iemand een blauw shirt met witte strepen dragen, beetje marinestijl, en ik bedacht me dat ik dat heel leuk vond. Simpel maar toch niet saai. Toen ik dus bij de Primark dit shirt zag liggen ging hij meteen mee. Het shirt is lang, over de billen, dus geen blote rug bij het bukken!
Shirt navy – €5,-

Shoplog primark

IMG_7337

Op het gebied van sjaals heb ik aardig wat kennis maar ook op het gebied van pyjama’s ben ik een expert en ik weet te zeggen dat ik bij de Hema goed scoor maar ook zeker bij de Primark. Primark heeft een soort wahalla voor pyjamaliefhebbers. Allerlei soorten, maten en stoffen. Van legging’s tot onesie’s en van nachthemden tot pyjama’s van verschillende merken en prints, zoals Disney, Minions en Harry Potter.
Dit keer besloot ik het wat rustiger te houden. Ik nam een leuke geruite pyjamabroek mee met bijpassend blauw shirt en van datzelfde shirt nam ik er nog een mee in het grijs. Deze hoort vanaf nu bij een pyjamabroek die bij de Hema werd verkocht zonder pyjamashirt met lange mouwen.

Pyjamashirt €7,- en pyjamabroek €8,-

primark beha

De laatste keer dat ik bij de Primark was nam ik een beha mee. Gewoon om te proberen of het wat was en deze zat eigenlijk prima! Dus nam ik er nu weer een beha mee, voor de prijs hoefde hij in ieder geval niet te blijven hangen.

T-shirt Beha €3,-

Primark

In de Primark in Dordrecht hebben ze nu een hele afdeling met spijkerbroeken (denim) van verschillende soorten. Ik bleef hangen bij deze grijze skinny Een mooie kleur en ik draag graag gekleurde broeken. Weer eens wat anders dan een ‘gewone’ blauwe spijkerbroek.
Skinny broeken koop ik altijd standaard een maatje groter en dat was met dit ook weer goed dat ik het gedaan heb. Hij zit perfect!

Skinny jeans €8,-

Wanten

Vorig jaar kocht ik een grof gebreide sjaal bij de Primark en hoewel ik twijfelde toen ik hem kocht, heb ik hem de hele winter met plezier gedragen. Dit was een grijze sjaal en dit staat niet bij mijn winterjas dus nam ik nu dezelfde sjaal mee maar dan in het zwart. Helaas is de foto van de sjaal mislukt (iets met licht) maar ik kocht ook bijpassende wanten.

Fliptop wanten – €4,- en Sjaal 6,-

Ik ben blij met mijn aankopen en hopelijk heb ik er veel plezier van!

21 reacties op “Shoplog; Primark

 1. Leuke shoplog! Ik vind je sjaal en blauwe shirt met witte strepen heel mooi. De pyjama’s zijn inderdaad heerlijk in de Primark. Ik ga er ook altijd met eentje naar huis.

 2. Wat ben je goed geslaagd ? ik denk dat ik ook maar eens naar de Primark moet gaan voor pyjama’s. Ik koop ze nu steeds bij de H&M.maar.vind ze toch nog wel prijzig!

 3. Leuke aankopen! Blauw met witte strepen vind ik ook altijd leuk, maakt niet zoveel uit of het een shirt,trui of broek is, vind het altijd wel leuk 🙂

 4. Grappig, dat shirt navy heb ik zelf ook bij Primark gekocht, maar bij mij is het meer een blousje met een rits op de achterkant. Goeie smaak heb je ;).
  Je handschoenen vind ik trouwens ook te gek!

  Lfs.x

 5. Al snap ik dat het voor vele een gouden uitkomst is deze winkel. Ik gruwel nog steeds van dit soort winkels vanwege het feit dat het door mensen gemaakt moet worden die belachelijk veel uren werken tegen salaris wat wij vaak per uur ontvangen.

 6. Heerlijk! Ik houd zo van de Primark. Je hebt echt onwijs leuke dingen gekocht, vind ik 😀
  Zo gaaf dat er weer een nieuw filiaal is geopend..! Liefs

Reacties zijn gesloten