Terug?

En toen was het stil… Heel stil.

Een verhuizing… Behang trekken, muren schuren, vloer bestellen, vloer leggen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Verhuizen het is niet iets wat je even doet. Het kost tijd, veel tijd, veel energie en zo hier en daar scheelt het me ook een kilo of twee.

Maar het resultaat mag er wezen. Mijn huis is prach-tig! Ik ben inmiddels verhuisd en ik kan zeggen dat ik inmiddels mijn plekje heb gevonden.

Alleen het bloggen? Ik kon me er niet toe zetten. De ‘zin’ om verhaaltjes te typen, nee die was er gewoon niet.

Daarmee kwam ook de twijfel… Wil ik nog wel? Is het niet genoeg geweest? Na zoveel jaar ben ik ook veranderd. Past het bloggen nog wel bij me? En daarnaast zijn er zoveel blogs, pas ik daartussen maar vooral wil ik daartussen horen?
En zo ja, is dit dan nog steeds mijn plekje? Of moet ik een andere weg inslaan? Of moet ik niet piekeren maar gewoon doen?

Je leest, een hoop vragen. Ik ben er nog niet uit. Ik blijf nog even piekeren en wie weet plaat is zo nu en dan weer eens wat. Je weet in ieder geval dat ik nog leef.

Liefs!

5 reacties op “Terug?

 1. Komt vanzelf wel weer, nu heb je andere prioriteiten en geniet je van andere dingen. Ik zou me er niet te druk om maken, het komt zoals het komt. Veel woonplezier in je huis!

 2. Fijn om te lezen dat je nog leeft haha ;).
  Ik merk aan mezelf ook dat ik niet meer zoveel aan het bloggen ben, maar ik heb besloten om het in het nieuwe jaar weer volledig op te pakken.
  Hopelijk zie ik je dan ook weer terug, maar welke keuze je ook maakt, het is vast de goede voor jou. Liefs.x

 3. Doe gewoon je ding. Dat is namelijk veel belangrijker. Bloggen is leuk, maar alleen leuk als je er zelf nog energie uit haalt. Als dat weg is, zou het nut van bloggen voor mezelf ook weg zijn.

 4. Hee dame,

  Voor jou en je dierbare ook veel geluk en liefde in 2017

  Fijn weer een blogje van je te lezen en hoop dat er nog vele volgen maar volg je gevoel daar in!

  Grtz

  Mark

Reacties zijn gesloten