Inspiratie: De Draadmand Van Action

draadmand action

Ineens dook hij overal op: de draadmand. Een mand van ijzer met verschillende ‘draden’ gespannen. Overal kon ik hem kopen, in verschillende winkels en uiteraard voor vele verschillende (dure) prijzen. Maar mijn favoriete winkel zou mijn favoriete winkel niet zijn als hij natuurlijk niet ook een draadmand in zijn assortiment zou hebben. Ik kocht dan ook een draadmand bij de Action.

draadmand van action

Draadmand Bij De Action

De manden schijnen momenteel over de toonbank lopende band te vliegen bij de Action maar gelukkig had ik er van de week, een te pakken. Er stonden er best nog veel en naast de variant die je op de foto ziet, heeft de Action de manden ook in een hoog model. De manden zijn te koop in verschillende kleuren als wit, zwart, en licht roze.

Ik twijfelde al een tijdje om hem te kopen, want ik vind de manden echt erg leuk maar wat moest ik ermee en zou hij niet enorm in de weg staan. Gelukkig zijn Instagram en Pinterest een enorme inspiratiebron en al snel had ik al vele doeleinden bedacht voor de draadmand. Zo kon ik hem vullen met verschillende bolletjes katoen, die net zo mooi zijn als de mand. Ik kan hem als tijschriftenmand gebruiken of gebruiken als fruitmand, zoals mijn moeder gaat doen, die er vandaag een cadeau kreeg, vanwege haar verjaardag.

De mand is er ook in een hogere versie en die is zeer geschikt om kussens en dekens in te bewaren, rollen inpakpapier in op te bergen, om als wasmand te gebruiken of je tovert hem in no time om tot bijzettafel.

Je hoort het, ik ben enthousiast over de manden en als ik hem zie staan op te kast ben ik blij dat ik alvast een mand heb kunnen scoren. Nu zorgen dat ik nog een hoge mand te pakken krijg.

De manden zijn te koop bij, zoals ik al eerder gezegd, de Action. De hogere versie heb je voor €3,79 en de lage versie kost slechts €2,29.

Heb jij al een draadmand of ga je er ook nog een scoren?

5 reacties op “Inspiratie: De Draadmand Van Action

  1. Ik heb een lage roze variant en hier stonden er ook nog best veel. Die hoge heb ik niet gezien, zijn die wel groot genoeg om kussens in te doen niet meer vaasmodel?

  2. Ja, ik heb ze gezien en ze zijn superleuk!! Helaas heb ik er al 2 van 2 andere winkels ( die niet zo leuk zijn aks deze), dus toch maar even niet 🙂

  3. Ze zijn inderdaad heel leuk, maar ondanks de vele mogelijkheden, heb ik er nog geen gevonden die bij ons past/kan. Hij staat leuk zo met die bolletjes katoen.

Reacties zijn gesloten