Verhuis Tag

De sleutels zijn ‘in the pocket’ en nu zit ik dus officieel in een verhuizing. Eens kijken of daar ook een tag voor is… Even googlen en ja hoor, gevonden! De Verhuis Tag.

Verhuis Tag

 • Hou je van verhuizen?

Wat een vraag meteen… Zijn er mensen die van verhuizen houden? Mijn hobby zal het nooit worden. Het wonen in twee huizen, in twee huizen spullen en rommel en vooral sjouwen en klussen. Nee, er zijn dingen waar ik meer van hou…

 • Hoe vaak ben je verhuisd?

Don’t start with that… *telt* Dit wordt mijn zesde verhuizing. Gemiddeld woonde ik overal 5 jaar.

 • Heb je veel spullen die je meeneemt als je gaat verhuizen?

Ik ga voor het eerst echt op mezelf wonen, in mijn eigen huis. Een heel huis voor me alleen dus ik neem niet veel mee, want ik heb (nog) niet veel.
De slaapkamer is compleet maar voor verder moet ik veel nieuw kopen. Dus ik neem, naast mijn gewone spullen, bed, bureau en televisie, niet veel mee.

nieuw huis

 • Bereid je je goed voor op een verhuizing of gaat alles op het laatste moment?

Er is nog geen doos ingepakt als dat met de vraag wordt bedoeld maar dan doe ik zodra alles ook meteen over kan. Dus eerst de muren en de vloer en dan gaan ook de spullen die kant op.
Verder heb ik de verhuizing voor zover het kan wel voorbereid. Elektra, internet en huurtoeslag zijn aangevraagd. Een aantal bedrijven hebben al een adreswijzing gehad en de benodigdheden voor de eerste (klus)dagen had ik al in huis. Verder zijn er veel meubelwinkels bezocht en heb ik ook al in mijn hoofd hoe het huis er straks moet uit gaan zien.

 • Zet je alle meubels in elkaar? Of laat je dat iemand anders voor je doen?

Ik ben een groot fan van de Ikea en dus zullen er binnenkort veel bouwpakketten worden bezorgd. En ja, het is de bedoeling dat ik die zelf in elkaar ga zetten.

 • Weet je al hoe je je huis gaat inrichten?

Vorige week liet ik jullie al een moodboard zien van de woning en nu ik ook daadwerkelijk de sleutel heb, gaat het steeds meer leven.
Zo heb ik bedacht dat ik een muur in de keuken wil verven met schoolbordverf en een muur in de slaapkamer zou weleens paars kunnen worden!

 • Wat zou jouw ideale droomhuis zijn?

Voor nu is het huis waarin ik ga wonen mijn droomhuis maar dat is het niet voor de toekomst. Later zou ik graag een vrijstaand huis hebben, in een buitengebied met veel groen.

9 reacties op “Verhuis Tag

 1. Leuke tag. Wij hebben laatst vrienden geholpen met verhuizen, wat een gedoe! Een nieuw huis opknappen en aankleden lijkt me leuk maar de hele rompslomp van het verhuizen niet. Succes met klussen.

 2. Ik vind verhuizen echt verschrikkelijk! Vooral omdat het werk gewoon door gaat en je tussendoor alles moet regelen. En ik heb gewoon veel spullen hihi. Succes!

 3. Leuk om te lezen! Toen ik uit huis ging, was het mijn eerste verhuizing. Ik vond het kei leuk. Nu ik voor de tweede keer ben verhuisd, kan ik niet datzelfde gevoel oproepen. Ik vond het maar ellendig!

 4. OH LEUK<3 Ik ga hem zeker overnemen, nu we eindelijk die sleutel hebben. Dank dus voor de fijne inspiratie.. Nog congratz met de sleutel!

 5. Ik heb zo’n hekel aan verhuizen. Niet het verhuizen op zich naar een andere woning of nieuwe plek. Dat is allemaal prima. Maar de moeite die er allemaal bij komt kijken. Het klussen vind ik ook allemaal leuk. En het inrichten van je nieuwe woning. Super. Maar het inpakken van je spullen van je oude woning. Al die dozen. En dan weer even niets terug vinden als je dan bezig bent met uitpakken. Aaaarrrgh!

  Succes in ieder geval 🙂

 6. Haha, of er mensen zijn die verhuizen leuk vinden? Ja, ik, maar dan heb je volgens mij ook echt gelijk de enige persoon ter wereld te pakken, hihi. Ik vind al dat gesjouw dus écht niet erg. Omdat ik het zo leuk vind om een nieuw plekje in te gaan richten! Eind dit jaar mag ik ook 🙂 Gaaf hoor, je eerste echte huis. Veel plezier met plannen maken!

Reacties zijn gesloten