Vijf Foto’s Van De Afgelopen Week #4

Blond Amsterdam

Even een paar kleine fotootjes van de afgelopen. Even bijpraten, even vertellen over mijn week, gewoon omdat het kan.

Blond Amsterdam

Voor Ramona maakte ik alweer een tijd geleden haar nieuwe website: Nails By Ramona. Afgelopen woensdag werd er een hele grote doos bezorgd met als afzender Bol.com. Nu koop ik daar zeer regelmatig maar nu was ik me van geen kwaad bewust. Ik zou toch niet in mijn slaap… Nee hoor, niks van dat alles. Ramona had een mooi pakket samengesteld om mij te bedanken. Twee bekers en twee kommen van Blond Amsterdam van de Warm & Coldlijn. Als je me ergens gelukkig mee maakt dan is het wel met Blond Amsterdam. Het was dan ook een grote verrassing!

kpn

Ook ik werd afgelopen week getroffen door de grote KPN storing. Vanaf dat ik van mijn werk kwam, totdat ik naar mijn bed ging had ik geen televisie. En ach, dat was eigenlijk helemaal niet zo erg, want zoveel is er toch niet op televisie wat ik wilde zien. Dus in plaats van automatisch achter de televisie te schuiven knutselde ik nu wat aan tafel.

cupcake

Afgelopen zaterdag reed ik naar Langeraar voor de doopviering van kleine Lieke, de dochter van Saskia. Heel bijzonder om daarbij aanwezig te mogen zijn! En die cupcake die ik kreeg achteraf was natuurlijk héél vies, bah bah bah! Dat begrijp je wel ;-).

Omslagdoek

Al eerdere haakte ik een omslagdoek naar het patroon van It’s A Wrap en afgelopen weken deed ik dat weer met het Julia garen van de Zeeman. Het is een heerlijke warme doek geworden en van de week zal ik er meer over vertellen.

Kunstkerstboom

Op het winkelcentrum bij mij in de wijk is afgelopen week een Action geopend en ook de Big Bazar is vernieuwd. Die moest ik natuurlijk even gaan checken. Bij die laatste winkel trof ik wel hele bijzondere kunstkerstbomen aan *oeps*.

Hoe was jouw week?

 

10 reacties op “Vijf Foto’s Van De Afgelopen Week #4

  1. Zo is het, gewoon omdat het kan. Je hebt last van kpn aanvallen. Ik zit ook dagen met mijn Ziggo of misschien probleem met mijn webhost die heel traag is. De doopviering vind ik altijd een bijzondere ervaring en de cupcake ziet er erg vies uit. 😉

  2. Dat was een leuke verrassing van Ramona! Hier ook KPN storing gehad. Heb toen maar een dvd’tje opgezet. Vind je omslagdoek zo leuk geworden! Nu een nieuw project gestart?

  3. Wat lief dat Ramona je op deze manier bedankte! Weer wat voor je verzameling 🙂 En bijzonder dat je bij de doop van Lieke aanwezig was.
    Hier was het vrijdagavond ook raak met KPN, wilde eigenlijk naar The Voice kijken, maar heb zonder dat ook prima vermaakt hoor. Mooi omslagdoek, is het nu wel écht weer voor. En ze hebben bij jullie wel hele bijzondere kunstkerstbomen, hahaha

    Hoe mijn weekend was, kun je op m’n blog lezen 😉

  4. ooh wat lief een Blond pakket! De bekers heb ik ook verleden jaar toegevoegd aan mijn Blond verzameling 🙂 en heel fout zulke winkels zo in de buurt 😉

Reacties zijn gesloten