Wat Gebeurde Er Allemaal In Maart 2015?

maart 2015

Mijn maart… Een koude maart met maar een paar straaltjes zon. Een maand waarin meneer G.Riep op visite kwam en waar ik ging behangen. Daarnaast was psychisch gezien, maart wel even een maand waar ik een aantal dingen te verwerken kreeg maar achteraf gezien alleen maar goed en leuk! Wat ik nog meer deed in maart… Dat lees je hieronder!

maart 2015

 

In Maart 2015

 • Waren er veel prachtige luchten te zien. Al waren veel van deze donker.
 • Liet ik vijf centimeter van mijn haar afknippen. En het leek wel alsof ik vijf kilo lichter was. Mijn haar kreeg weer volume en voelt weer zijdezacht.
 • Ik haakte twee poppendekentjes.
 • Lag ik wat op de grond om allerlei bloemetjes te fotograferen.
 • Werden er twee muren behangen in de woonkamer.
 • Vond ik nog twee oude mobieltjes. Altijd leuk om te zien!
 • Maakte ik gebruik van de 2+2 gratis actie bij Bol.com. Een berg nieuwe dvd’s om te bekijken.
 • Kwam meneer G.Riep op visite, die me een goede week bezighield.
 • Kreeg mijn paastak dit jaar een roze kleur!

Ik wens jullie een fijne Pasen!

4 reacties op “Wat Gebeurde Er Allemaal In Maart 2015?

 1. Jakkie bah, Meneer G. Riep heeft het maar druk gehad de afgelopen maanden bij iedereen! Ik vind het zo knap dat je het geduld hebt om te haken! Ik vind het altijd super mooi, maar oh… ik zou het zelf niet kunnen hoor hihi!

 2. Ik ben blij dat maart voorbij is, en dat het nu echt lente is, de zon meer gaat komen (hoop ik)
  Onder tussen helemaal van de griep af?

 3. Aaah zo leuk dat je een Paastak in huis hebt. Ik wilde het ook doen dit jaar, maar met een kitten, leek het me toch niet het aller handigst. 😛

Reacties zijn gesloten