Wensenlijstje ’15

wensenlijstje

Ik ben bijna jarig! En bij jarig zijn hoort taart, uitnodigingen, slingers en die eeuwige vraag: ” Wat wil je hebben?”. Nou, stel ik zelf ook altijd die vraag en ik vind het dan ideaal als mensen een wensenlijstje hebben liggen. Ik ben graag voorbereid op die vraag, dus mijn wensenlijstje ligt al klaar. Wil je dus een cadeautje voor mij kopen? Kijk dan even naar onderstaand lijstje!

wensenlijstje

 

Wensenlijstje: Blond Amsterdam

Net als het wensenlijstje van vorig jaar, staat er ook dit jaar weer Blond Amsterdam-servies op het lijstje. Het is namelijk een enorm servies en ik ben dus erg blij als iemand mij wilt helpen met het verzamelen van dit servies, d.m.v. iets van Blond Amsterdam aan mij cadeau te doen.

Dit jaar ben ik wat specifieker. Ik heb namelijk al heel veel Blond Amsterdam-bekers, uitdrogen zal ik niet maar misschien wel verhongeren. Ik heb namelijk van de ontbijt- en dinerborden nog maar één bord. En een mens moet ook een keer afwassen. Dus dit jaar staan er borden op het lijstje. Net als kommen voor, bijvoorbeeld een toetje. En graag in de kleuren rood/roze, want dat vind ik het mooiste! Daarnaast wil ik graag een pastaschaal en een sapkan uit de ‘ Even Kletsen’-lijn van Blond Amsterdam.

Boeken

Ik ben en blijf een boekengek maar boeken kopen is een hele dure hobby. Daarom staan er ook wat boeken op mijn wensenlijstje. Zo wil ik graag deel drie uit de Maze Runner-serie, zodat ik na deel twee de Schroevenproeven (overigens geen aanrader, saaie hap!), aan deel drie, de Doodskuur kan beginnen. In hetzelfde genre ben ik nieuwsgierig naar de Divergent-serie. Ook die staat dus op het lijstje.

Van de dames van Haken & Kleur ben ik al een tijdje fan en ze komen dit voorjaar met een nieuw boek. Haken & Kleur Buiten en ook deze staat op het wensenlijstje. Net als het Grote Boek van Elmer, wat ik al een tijd wil hebben. Het Blogboek leende ik pas in de bibliotheek maar zou ik graag zelf willen hebben, dus ook die gaat op het wensenlijstje.

Fineliners

De parfum van Christina Aguilera gebruik ik regelmatig maar gaat daardoor dus ook erg hard. Ook op het lijstje dus, net als de fineliners van Stabilo, voor het fijnere werk tijdens het kleuren.

Maar al is mijn lijstje nog zo lang, ik ben al blij als iemand de moeite neemt om naar mijn verjaardag te komen hoor! Cadeaus zijn dus nooit een verplichting!

Wat staat er op jouw wensenlijstje?

9 reacties op “Wensenlijstje ’15

  1. Ik ben over een maandje jarig en stelde deze vraag me pas ook…
    ook al doe ik niet aan verjaardag de vraag komt toch…
    boven aan mijn lijstje, de instax mini camera

  2. Ik vind het ook altijd lastig om een lijstje op te stellen, ik heb eigenlijk niks nodig. Aan mijn ouders vraag ik vaak musicalkaartjes, aan mijn vrienden kleine spulletjes voor in huis, boeken of kattenspeeltjes.

  3. Altijd leuk, verlanglijstjes maken. 🙂 Leuk, zo’n grote Blond verzameling. Ik ben benieuwd wat je na je verjaardag weer toe kunt voegen.

  4. Ik moet langzaam aan ook maar eens gaan nadenken over wat ik voor mijn verjaardag wil. Ik besef me opeens dat het nog maar twee maandjes duurt voor ik jarig ben. Wat gaat het snel zeg… pff! Leuk wensenlijstje heb je. Hopen dat je het één en ander van je lijstje mag ontvangen.

  5. Wat een leuk verlanglijstje! Hier staan ook vaak boeken op de het lijstje.. net als stiften van Stabilo, kleuren gewoon prettig hè 🙂 En dat servies van Blond blijft leuk!

  6. Oh, pfff, ik vind dat ook altijd zo moeilijk! Als je het me vraagt, weet ik niks. Maar verder heb ik het hele jaar door ideeën “oh, dat zou ik goed voor mijn verjaardag kunnen vragen!”. En als ik dan uiteindelijk jarig ben weet ik het niet meer. Om het dan telkens (het hele jaar door) op te schrijven vind ik ook zo egocentrisch op de één of andere manier.

Reacties zijn gesloten