Win Jij De Valenta Portemonnee?

Valenta

Ik loop graag zonder tas even de deur uit. Even naar de supermarkt, even een pakketje ophalen bij het postkantoor of een patatje halen bij de snackbar. Daar hoef ik niet een hele tas met allemaal spullen voor mee te nemen. Maar een telefoon, identiteitsbewijs en wat geld is wel makkelijk om bij mij te hebben en die stop ik niet even in mijn jaszakken. Daarom ben ik fan van portemonnees met een extra vakje voor je telefoon en wat helemaal leuk is… Vandaag vertel ik je wat ik van de mooie Valenta portemonnee vind EN hoe jij hem kunt winnen!

Valenta

Valenta Portemonnee

De portemonnee van Valenta is verkrijgbaar, via de site van GSMpunt.nl, Bij GSMpunt.nl vind je verschillende telefoonhoesjes, bijvoorbeeld ook iPhone 6S hoesjes. Ook deze portemonnee is te verkrijgen op de website in verschillende kleuren, zoals lichtblauw, roze en zoals deze portemonnee, in het zwart. Nu vind ik het zwart het mooiste, een basickleur en past al snel bij een tas of als klein tasje bij een jurkje. De portemonnee heeft een slangenpatroon, die goed te zien is en in combinatie met het goud van de rits, krijgt de portemonnee een chique uiterlijk. Ik zou hem zelf vol trots telkens uit mijn tas pakken.

Vakjes

Valenta

De mooie buitenkant is natuurlijk mooi meegenomen maar hij moet ook functioneel zijn. De portemonnee heeft van binnen verschillende vakjes, iets wat ik heel fijn vind. Ik hou bonnetjes, briefgeld, muntgeld en pasjes graag apart. In deze portemonnee is dat geen probleem. De portemonnee heeft verschillende vakjes, waaronder vakjes voor bankpassen en hij heeft zelfs een vakje met een rits waar je dus gemakkelijk wat muntgeld in kan doen.

In het middelste vakje is plaats voor je telefoon. De portemonnee is geschikt voor verschillende standaard telefoons, zoals de Samsung Galaxy 4, HTC One en de iPhone’s 4, 5 en 6 maar mocht je telefoon er niet inpassen dan kun je de portemonnee ook nog goed gebruiken. Dan heb je gewoon een vakje extra. Altijd handig!

Een prachtige portemonnee als je het mij vraagt.

Winnen!

Ik geef hem dus met pijn in mijn hart weg maar ik gun hem een van jullie ook ontzettend en hij kan dus binnenkort van jou zijn!

Wat moet je ervoor doen?

Verplicht

 • Laat een reactie achter dat je meedoet. Zorg ervoor dat je een geldig mailadres invult!

Een extra kans

Tot wanneer kun je meedoen? Tot 1 oktober! Op 1 oktober, 23.59 uur sluit de win-actie en trek ik random een winnaar. De winnaar ontvangt daarna een mail.

Dus doe snel mee!

Niet gewonnen? De Valenta portemonnee kun je ook bestellen met 50% korting. Vul de kortingscode: VALENTA50 in tijdens het bestellen en je korting wordt automatisch verrekend.

18 reacties op “Win Jij De Valenta Portemonnee?

 1. Oeh wat leuk Saar, ik snap dat je het met pijn in je hart weggeeft haha. Ik doe graag mee 🙂 Ik volgde je al op Bloglovin, maar nu heb ik ook je FB pagina geliked!

 2. Mooie portemonnee maar ik hoef niet mee te doen. Ben wel gek op grote portemonnees trouwens. Heb altijd van Pylones van de Bijenkorf, met rits en ook allemaal vakjes. Kan geen foon in maar dat hoeft dan weer niet voor mij. Daarvoor heb ik een mooi vakje in de tas. Haha

 3. Wat een mooie portemonnee! En super handig inderdaad dat ook je telefoon erin kan. Eigenlijk heb ik daar op die manier nooit zo over nagedacht. Maar denk dat ik dat toch wel handig vind, haha! Ik doe zeker mee!

 4. Wat super handig dat je ook je telefoon erin kwijt kunt! Ik doe graag mee en volg je ook op bloglovin (misshappinez)

 5. Leuke portemonnee, helaas .. geen bloglovin voor mij dus doe ik niet mee
  Meestal laat ik mn telefoon maar thuis als ik zonder tas even boodschappen doe

  gr Elise

 6. Hij is heel leuk! Ik snap dat je hem liever niet weg doet. Ik doe niet mee met je win actie want mijn telefoon is gewoon veel te groot!! Maar ik vind het wel een hele leuke actie.

 7. Ik kwam je blog tegen en wilde gewoon even laten weten dat ik ‘m super vind! Heb net zeker een halfuur lopen lezen. Ik doe niet mee met je actie omdat ik nog niet zo lang geleden een hele mooie Michael Kors portemonnee heb gekocht!

  X – Tess | Contoury

 8. Wauwie! Wat een juweeltje! Ik vind het echt wel een prachtige portemonnee. Ik heb geen facebook, maar op bloglovin’ like ik je al een tijdje hoor haha!

 9. Ik doe dus ook even mee, want ik trok van de week het rits-leertje van mijn fijne La Jolie Maison portemonnee aan gort 🙁

  En je weet, ik ben DOL op grote portemonnees!

Reacties zijn gesloten