Win Nu €20,- Shoptegoed Bij Hoesjes-Outlet.nl!

hoesjes-outlet

Allereerst wil ik graag zeggen dat ik zo blij ben dat jullie mijn blog lezen en lieve reacties achterlaten. Zonder jullie, zou mijn blog maar een schreeuw in de ruimte zijn. Daarom wil ik jullie graag bedanken in de vorm van een winactie . I.s.m. Hoesjes-Outlet.nlmag ik niet 1x maar 2x een shoptegoed weggeven van maar liefst €20,-. Hiermee kun je zelf een leuk hoesje, portemonnee of bumper naar keuze uitkiezen voor je smartphone. Doe jij ook mee?

hoesjes-outlet

Hoesjes Outlet

Hoesjes-Outlet.nl is een webshop die zich heeft gespecialiseerd in het verkopen van hoesjes voor je smartphone. De webshop vindt dat hoesjes voor je smartphone voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Daarom zijn alle hoesjes in het assortiment standaard al afgeprijsd. Naast een assortiment met functionele covers, verkopen ze ook bijzondere hoesjes die je niet vaak bij andere webshops ziet (en geloof me, er zitten hele leuke tussen!).

Winactie

Ben je toe aan een nieuw hoesje voor je iPhone 5/6 of voor je Samsung Galaxy S4 doe dan nu mee met de winactie. Ik geef namelijk 2x een shoptegoed weg van €20,- die je vrij kan besteden in de  webshop van Hoesjes-Outlet.nl.

Wat moet je hier voor doen?

Verplicht:

 • Laat een reactie achter en vertel in de reactie dat je meedoet. Gebruik hierbij een geldig mailadres, anders kan ik geen contact met je opnemen na de winactie.

Niet verplicht maar geeft je een extra winkans:

 • Ik zou het leuk vinden als je mij gaat volgen op Bloglovin (+1)
 • Like deze post op Bloglovin (+1)
 • Ik zou het leuk vinden als je mij gaat volgen op Facebook (+1)
 • Noem de extra punten die je hebt gedaan ook in je reactie, zodat ik deze kan controleren.

Dit is uitsluitend een actie voor bezoek(st)ers van mijn blog!

De actie loopt twee weken. Maandag 9 maart 2015 sluit de actie om 9.00 uur.*

 

13 reacties op “Win Nu €20,- Shoptegoed Bij Hoesjes-Outlet.nl!

 1. Natuurlijk kom ik even kijken, leuke hoesjes. Weet je dat ik niet eens meer kijk op NL’se webshops .. ik kijk meteen op Ebay, slecht voor onze economie 🙁

 2. Ik doe graag mee! Over twee maanden een nieuwe telefoon uitzoeken en daar hoort natuurlijk een leuk hoesje bij 😉

 3. Jaahhhh leuk! Ik doe graag mee! De extra dingen had ik al, maar heb je post ook nog ff geliked/saved bij bloglovin’ 🙂

 4. Super leuke actie! Ik heb mijn mobiel tweedehands gekregen, er zat een hoesje bij. Super fijn natuurlijk, maar niet helemaal mijn ding. Ik zou graag een kansje maken op een nieuw hoesje.
  Ik volg je op bloglovin + artikel gesaved (sandra9454)

Reacties zijn gesloten