Wishlist ’14

Aanstaande zondag ben ik jarig en ja, wat wil ik nou eens voor mijn verjaardag? Echt vieren doe ik het niet, ben ook bijna niet thuis de hele dag maar een wishlist maak ik graag. Zo dus ook voor mijn verjaardag!

wishlist

Allereerst ben ik natuurlijk nog steeds het Blond Amsterdam-servies aan het sparen. Vorig jaar heb ik voor mijn verjaardag wat leuke dingen gekregen en heb ik zo in de loop van het jaar nog wat dingen bijgekocht maar ik ben er nog lang niet. Voornamelijk heb ik nog borden (in allerlei formaten) en kleine bekers nodig. Ook zou ik graag de nieuwe bekers uit de Blond and the City special willen hebben. Daarnaast spaar ik ook de handdoeken van de Hema voor mijn uitzet.

Al tijden sta ik de kwijlen bij de peperdure haaknaalden van Clover. Ze schijnen heerlijk te haken maar het geld zou heb ik er niet voor over. Maar mocht iemand ze willen doneren… Ik sta er voor open. En dan haak ik iets voor je uit een van die vele haakboeken die ik nog wil hebben.

Over een paar weken ga ik naar New York en voor deze reis zou ik graag de 100 % New York reisgids willen hebben met handige tips en een goede kaart, want een goede kaart is natuurlijk een must in zo’n grote stad.

Al een tijd spaar ik de dvd’s van The Big Bang Theory. Ik vind het een erge grappige en leuke serie maar de dvd’s zijn best prijzig. Ik ben dan ook nog maar gekomen tot seizoen 4 met de dvd’s vanaf seizoen 5 zul je me dus erg blij maken.

Ook zou je me blij maken met het boekje Allemaal Rokjes van Mme Zsazsa, waarin patronen staan voor het naaien van rokjes en wil ik mijn werkkindjes graag voorlezen uit mijn eigen grote boek van Elmer de Olifant of een ander mooi prentenboek.

Maar met een dikke kus en knuffel ben ik natuurlijk ook heel blij!

11 reacties op “Wishlist ’14

  1. Wat een leuke wishlist! Ik heb zelf ook wat mokken (groot en klein) van Blond en ze blijven leuk hè. Die nieuwe serie ken ik nog niet…

  2. *prenthetingeheugen*

    Ik kan me er ook wel in vinden.. Maar sommige dingen heb ik al eigenlijk… Dat boek van Elmer bijvoorbeeld, of blondmokken en borden die passen niet meer in mijn kast. En handdoeken, joh bij mij wordt je nooit nat…

    Dus eigenlijk.. wil ik liever alleen die haaknaalden….

  3. Das een leuk lijstje! Een reisgids met kaart voor New York is wel fijn idd. En ook wel nodig in zo’n stad lijkt me. Anders zelf maar kopen 😉
    Gut dus die haaknaalden zo duur? Snap ik niet…zie er niks bijzonders aan 😛

Reacties zijn gesloten