Zosaar in Beeld; Week 01 met Utrecht, Krakeling en Moulin Rouge

Utrecht

Een nieuw jaar, een nieuw item op Zosaar.nl; Zosaar in Beeld. Wekelijks laat ik in Zosaar in Beeld zien, hoe mijn afgelopen week was aan de hand van foto’s. Twee jaar geleden heb ik dit ook een jaar gedaan, na een jaar pauze, begin ik nu weer opnieuw. Om het overzichtelijk te houden begin ik bij maandag 4 januari jl.

Danny

Mijn maandagochtend begon heel relaxed, onder een dekentje op de bank. Heerlijk als je op een maandag niks hoeft. Uiteraard zijn er dan hier altijd huisdieren die het een goed idee vinden. Danny en Pepijn kwamen er dan ook lekker bij liggen.

2016-01-05 19.51.57-1

Voor een feestje moest ik wat (verkleed)accessoires hebben en daarom dook ik even de stad in. Ik kwam deze leuke schoenen tegen en aangezien ze ook nog eens waren afgeprijsd kon ik ze niet laten hangen.

Farouk

Mijn Farouk is nogal een kleine boef en steelt heel graag vleesjes, koekjes en andere lekkere dingen. Nu betrapte ik hem op ‘heterdaad’ toen hij net een krakeling wilde stelen.

file

Vrijdagochtend moest ik vroeg naar m’n werk maar om 7.15 uur stond gewoon alles al vast! Om 7.15 uur! Wat moest iedereen zo vroeg doen? Het was even stressen maar gelukkig was ik nog ruim op tijd voor m’n werk. De laatste dag van de week!

2016-01-09 16.49.00

De Dom

Utrecht

Vrijdagmiddag verfde ik al mijn haar en zette krullen in, dit alles alvast voor de volgende dag.
In het midden van Utrecht, onder de Dom, had ik een Nieuwjaarsborrel/feestje/etentje in Moulin Rouge-stijl, vandaar de krullen, een bandje, kralenkettingen en veertjes.. In het prachtige restaurant van Humphrey’s had ik een hele fijne avond.

Zondag was het een dagje om heerlijk wat thuis te rommelen en dat rare pijntje in mijn keel te bestrijden. Morgen begint er weer een nieuwe week en dat is ook meteen de start van mijn vakantie. Ik heb er zin in!

Hoe was jouw week?

12 reacties op “Zosaar in Beeld; Week 01 met Utrecht, Krakeling en Moulin Rouge

  1. Wat een leuk overzicht, klinkt als een leuke week. En nu dus heerlijk genieten van de vakantie!

    Mijn week was een goede eerste week van het nieuwe jaar. Weer in het ritme en rustig aan begonnen. 🙂

  2. Dat Farouk een kleine boef is geeft hem groot gelijk. Het is ook lekker die krakeling. Leuk, precies op het goede moment heb je een foto gemaakt. Leuke foto met jouw met haarband op. Hopelijk dat je niet ziek wordt. Beterschap met je keel.

  3. Super leuke schoenen zeg! Haha en dat je kat een krakeling probeert te stelen. Ik moet ook echt geen eten of snoep op tafel laten liggen want mijn katten gaan er echt mee vandoor. Vooral schuimpjes vinden ze lekker . -x-

Reacties zijn gesloten