Zosaar In Beeld; Week 4 Met Haren Vlechten en Spelletjes

haren vlechten

De afgelopen weken stond mijn hoofd even niet naar het maken van weekoverzicht. Het waren ook weken die ik me niet persé wilde herinneren later. Maar afgelopen week was best leuk dus het is weer eens tijd voor een Zosaar in beeld.

Hoes

Vorige week zondag knutselde ik een nieuwe hoes voor mijn poef. Binnenkort zal ik hem beter laten zien maar hij is in ieder geval al goedgekeurd door Farouk.

2016-02-02 17.31.18

Dinsdag moest mijn auto naar de garage voor de jaarlijkse APK. Mijn auto kwam helaas wat laat terug en, omdat ik ‘s avonds nog weg moest deed ik een snelle maaltijd bij McDonalds. Fout, maar erg lekker!
2016-02-02 23.07.32

‘s Avonds moest ik namelijk naar Saskia. Zij organiseerde een workshop haren vlechten. Ik wilde al heel lang leren hoe ik goed haren moest (in)vlechten dus toen Saskia vroeg of ik ook wilde komen, greep ik natuurlijk mijn kans. Astrid van Braid4Girls gaf een 2,5 uur durende workshop waarin zij mij vertelde hoe ik verschillende vlechten moest maken. Heel leerzaam!

vlechten

Nu is het een kwestie van, met de geleerde technieken, heel veel oefenen!

lichtbak

Op mijn werk spelen de kinderen momenteel met een lichtbak. Wat geven al die gekleurde glaasjes en fishes een leuk effect in het licht.

Lidl

Helaas, dit is geen foto van de Lidl bij mij om de hoek maar de Lidl in een andere wijk heeft een ge-wel-dige broodafdeling waarvan ik spontaan van begin te kwijlen. Allerlei broodjes, appelflappen en donuts kun je zo meenemen, alsof je in een Franse bakkerij bent. Mijn zaterdagmiddaglunch was dan ook heerlijk!

Spelletjes
2016-02-07 17.26.41

Gisteren had ik spelletjesmiddag/avond waar naast veel spelletjes ook veel werd gegeten. Het was een super gezellige avond en ik heb nog steeds spierpijn van het lachen en van een spelletje Twister waar bleek dat ik toch nog best wel een beetje lenig ben.

Hoe was jouw week?

6 reacties op “Zosaar In Beeld; Week 4 Met Haren Vlechten en Spelletjes

  1. Een leuke week zo te zien! Zo’n workshop vlechten zou ik ook wel eens willen volgen. Want een moeder van twee meisjes die niet goed kan vlechten, dat kan eigenlijk niet he..?

  2. Super leuk die workshop vlechten hé! Ik doe wel eens een poging bij mezelf, maar kom niet ver haha. Ben benieuwd naar je creaties!

  3. Spelletjesavonden zijn de beste! Vind dat zo gezellig altijd 🙂 Zo’n vlechtcursus is wel tof! Gelukkig kan ik enigszins vlechten, maar het is altijd leuk om je skills een beetje op te krikken!

  4. Leuk zo’n workshop vlechten… zelf ben ik de enigste in de familie die dat kan, en heb al heel wat vlechtjes (invlecht, opvlecht, visgraat) gemaakt bij mijn nichtjes 😉
    Die lichtbak geeft inderdaad een gaaf effect.. en gezellig zo’n spelletjesmiddag. Grappig ook die chips in de maatbeker 😉

Reacties zijn gesloten