Zosaar In Beeld Week 6 met een; Kerststal, Ruiten Krabben en WIDM

omslagdoek

Week 6 alweer, een week die best een beetje fris was maar ook het zonnetje was te zien. Ach, het is ook februari dus met elk zonnestraaltje moeten we blij zijn. Hierbij weer een weekje van mij!

den haag

Afgelopen maandag begon mijn week in Den Haag. Ik ging namelijk knuffelen met de kleine meid van Kirsten. Wat een heel lief klein hummeltje is dat.

stonewashed, action

Bij de Action hadden ze nieuwe bolletjes wol in het assortiment. Zogenaamde Stonewashed. Het was moeilijk om bollen wol te pakken te krijgen maar inmiddels heb ik alle kleurtjes. Ik ga ze gebruiken om een kerststal te haken.

omslagdoek

Ik haakte een omslagdoekje om te gebruiken als verkleedkleding. En zoals het hier gaat moet alles eerst worden goedgekeurd door Farouk en ik geloof dat het wel zijn goedkeuring kreeg.

ijs

Donderdagochtend moest ik vroeg krabben. Ik hou niet van kou en ik hou helemaal niet van bevroren ruiten!
zon

Vrijdagochtend maakte het zonnetje het gelukkig goed met mij. Hij scheen heerlijk en in de zon en uit de wind was het echt heerlijk. Van mij mag de lente beginnen!

wie is de mol

Ik speel(de) mee met de Wie Is De Mol-app en stond in veel poules bovenaan. Ik was er dan ook overtuigd dat Taeke de mol was. Ik was dan ook geschokt toen hij naar huis moest. Ik ben al mijn punten kwijt en pas volgend jaar mag ik weer een poging wagen. Jammer!

Kerststal

Een regenachtige en winderige zondag. Een mooi moment om een kerststal te gaan haken. Ik weet dat het nog lang geen kerst is maar het is veel werk dus op tijd beginnen, is een must!

En nu is het alweer maandag. Klaar voor een nieuwe week. Wat ben jij van plan?

10 reacties op “Zosaar In Beeld Week 6 met een; Kerststal, Ruiten Krabben en WIDM

  1. Oh jee, al je punten kwijt, wat zonde! Ik twijfel nog steeds, dacht Klaas maar neig nu weer naar Tim.

    En wat leuk, een kerststal haken. Lijkt me een pittig werkje, veel succes!

  2. Oh Joh ik wist helemaal niet dat er een Wie is de mol app is. Volgend jaar misschien toch maar eens gaan volgen :).
    Wat goed dat je een Kerststal gaat haken! Ben heel erg benieuwd naar het resultaat! En met de kou heb ik ook niks, wilde vandaag gaan rennen in het bos maar met die regen ren ik zelfs geen rondje om het huis haha.

    Liefs.x

  3. Wat knap dat je een kerststal gaat maken, apart hoor! Je bent in elk geval wel op tijd begonnen! πŸ˜‰ Mijn mol zit er nog steeds in, ik verdenk Tim namelijk….maar ik zal het wel weer niet goed hebben, ik heb ieder jaar steeds mijn verdenking op de uiteindelijke winnaar! Tim zal dan ook wel de winnaar zijn denk ik! Ik hou wel van koude winters, heerlijk met een zonnetje erbij!! Maar hier komt de lente ook tevoorschijn, het gazon staat weer volop in bloei met allemaal Krokussen!

Reacties zijn gesloten