Zosaars Favorieten Op Zondag Met HNTM En Een Nieuwe Winterjas

zosaars favorieten

Soms zijn er van de dingen die je wel even wil melden maar een hele blog overbodig lijkt. Ik kan het snel melden op mijn Twitter of Instagram maar waarom niet alles samenvoegen tot één blog? Daarom start ik met de nieuwe rubriek: Zosaars favorieten op zondag. Een keer in de twee weken deel ik leuke bezigheden, uitjes, restaurants, sites, televisieprogramma’s of andere tips, tips waar ik normaal niet over zou bloggen maar wel de moeite van het bloggen zijn. 

zosaars favorieten

Zo Kijken!

Ik keek nooit naar Hollands Next Topmodel maar vorig jaar rolde ik ineens in het programma en was verslaafd! Dus dit jaar zit ik weer voor de buis en geef mijn ongezouten mening over de meisjes. Met de irritante Sterre, de Loïza die geboren is als jongen en met Fred van Leer als coach is er nooit een saai moment in het programma.

Elke maandagavond om 20.30 uur op RTL5.

Zo Doen!

Afgelopen week schitterde vriendin Kirsten in haar hoofdrol. Ze speelde Elle Woods in de musical Legally Blonde van de theatergroep Spot. Ze straalde, was de ster van de show en boven alles, is ze is blond! Dat had ik nog helemaal niet gezien maar het stond haar super! Maar Riz en ik konden niet achterblijven en dus ook gingen wij ‘blond’, al was het maar voor een avond. De meningen over mijn blonde haar waren trouwens niet heel positief dus ik blijf maar gewoon een brunette.

Zo Dragen!

Mijn winterjas was inmiddels alweer een paar jaar oud en ik wist dat het tijd was om deze winter een nieuwe winterjas te scoren. Vorige week tijdens mijn vakantie liep ik in Emmen tegen deze winterjas aan. Het was liefde op het eerste gezicht. Hij was totaal niet duur, voor een winterjas, en staat me goed (al zeg ik het zelf). Ondanks dat ik een hekel heb aan de winter hoop ik dat ik hem snel aankan!

Zo Eten!

Ik ben dol op knoflook en toen ik vorige week Heks’nkaas at, was ik verkocht. Heerlijk op een broodje, een toastje of als dip voor komkommer of in de Bugles.

Zo Vieren!

Afgelopen donderdag was het Dag van de Leidster. De dag dat de juf van het kinderdagverblijf, zoals ik, of peuterspeelzaal even extra in het zonnetje wordt gezet. Het gaat mij niet om het cadeautje, het is altijd leuk, maar de waardering is wel heel fijn. Met een kleine attentie en nieuw buitenspeelgoed als cadeau voor op de groep begon deze dag net even wat extra leuk op mijn werk!

10 reacties op “Zosaars Favorieten Op Zondag Met HNTM En Een Nieuwe Winterjas

  1. Ohhh heksenkaas is zoooo lekker!! en hier kijk ik ook mee met HNTM altijd leuk om te zien als schiet ik met een favoriet wel heen en weer!

  2. Wat een leuke dingen! Ik volgde HNTM heel lang geleden maar ben er een paar jaar terug mee gestopt. Misschien moet ik me er toch weer eens aan wagen…

  3. Wat leuk dat je in Groningen was! Ik woon vlakbij dus zie eigenlijk alles als vanzelfsprekend. Leuk om eens te lezen door de ogen van iemand die nog nooit in Groningen is geweest ;-)!

  4. Leuke rubriek! Leuke blog ook! haha.
    HNTM is echt mijn guilty pleasure. Ook al irriteer ik me soms mateloos aan die meiden (of de jury) toch blijf ik kijken. Oh en ik ben ook echt dol op Heks’nkaas. Wow, ik verslind die emmertjes gewoon, hahaha.

Reacties zijn gesloten